Bărbatul arestat pentru uciderea unui om de afaceri din Arad, trimis în judecată

Bărbatul arestat după ce în urmă cu două luni ar fi ucis un om de afaceri din Arad al cărui cadavru nu a fost găsit a fost trimis în judecată pentru omor şi distrugere, primul termen în proces fiind stabilit pentru 16 iulie.

02 iul. 2013, 12:41
Bărbatul arestat pentru uciderea unui om de afaceri din Arad, trimis în judecată

Procurorii au dispus trimiterea în judecată, în stare de arest preventiv, a lui Adrian Buleu, sub acuzaţiile de omor şi distrugere. Procurorii spun că în seara de 1 mai Adrian Buleu l-a agresat pe Abel Apostol în incinta unui local, producându-i leziuni care au dus la moartea acestuia. Ulterior, Buleu a transportat cadavrul cu autoturismul propriu într-un loc izolat din pădurea Vladimirescu, unde a incendiat maşina.

Dosarul a fost înaintat spre soluţionare Tribunalului Arad, care a stabilit primul termen pentru 16 iulie.

Cadavrul omului de afaceri Abel Apostol nu a fost găsit nici până în prezent de către anchetatori, cercetările în acest caz continuând.

Omul de afaceri Abel Apostol a dispărut de la baza sportivă pe care o deţine în centrul Aradului. Familia omului de afaceri menţiona că bărbatul, în vârstă de 55 de ani, a fost văzut ultima dată în seara de 1 mai, în incinta bazei sportive.

Fiul omului de afaceri, Albert Apostol, susţinea că tatăl său ar fi fost ameninţat cu moartea de către familia asociatului său.

Principalul suspect a fost arestat preventiv, la începutul lunii mai, pentru omor. Bărbatul, Adrian Buleu, este suspectat că l-a ucis în bătaie pe Abel Apostol, apoi a dus cadavrul într-un loc izolat din Pădurea Vladimirescu şi a incendiat maşina cu care l-a transportat.

Omul de afaceri Abel Apostol deţinea în asociere cu soţia principalului suspect, Adrian Buleu, în centrul municipiului Arad, pe malul Mureşului, o bază sportivă şi un restaurant