Bărbatul care a amenințat că îl ucide pe polițistul care a accidentat-o mortal pe Raisa pe trecerea de pietoni a fost prins

Bărbatul care a sunat la 112 şi a amenințat că-l va ucide pe polițistul care a accidentat-o mortal pe Raisa pe o trecere de pietoni din Sectorul 1 al Capitalei a fost prins.

27 ian. 2022, 14:40
Bărbatul care a amenințat că îl ucide pe polițistul care a accidentat-o mortal pe Raisa pe trecerea de pietoni a fost prins

Bărbat care a sunat la 112 şi a amenintat că se va răzbuna cu arma dacă poliţistul care a omorât o fetită pe trecerea de pietoni nu va fi arestat a fost identificat de poliţişti şi dus la audieri.

Bărbatul are 35 de ani și lucrează cu ziua la mai multe biserici din București, potrivit Gândul. Bărbatul le-a spus anchetatorilor, la audieri, că în momentul în care a sunat la 112 consumase alcool și era revoltat de faptul că polițistul este cercetat în libertatea.

În data de 16 ianuarie, un bărbat a sunat la 112 şi a ameninţat că va face uz de armă de foc dacă poliţistul care a accidentat mortal o fetiţă în Sectorul 1 al Capitalei nu este arestat.

„În seara de 16 ianuarie 2022, prin apel 112, un bărbat a anunțat că dacă nu va fi arestat polițistul implicat în accidentul rutier, va face el dreptate, menționând că va folosi armă de foc.

Direcția Generală de Poliţie a Municipiului București – Poliția Sectorului 6 s-a sesizat din oficiu și efectuează verificări în vederea identificării persoanei, urmând a fi dispuse măsuri legale”, a anunţat Poliţia Capitalei.

Două fete în vârstă de 11 ani şi 13 ani au fost lovite de o maşină a Poliţiei, în timp ce traversau strada pe trecerea de pietoni în Sectorul 1 al Capitalei. În urma accidentului, Raisa, una dintre copile, a murit.

Citeşte şi: Poliţistul care a accidentat-o mortal pe Raisa pe trecerea de pietoni, chemat la Brigada Rutieră pentru expertiza maşinii

În autospecială se afla un singur poliţist, care, potrivit procurorilor, nu se afla în misiune şi avea pornite doar semnalele luminoase, nu şi pe cele acustice. Procurorii au stabilit că maşina circula cu viteză peste limita legală, fiind dispusă o expertiză pentru a stabili exact viteza cu care rula maşina în momentul impactului. Poliţistul care a provocat accidentul a fost plasat sub control judiciar.


loading...
Partenerii noștri