Bărbatul care a bătut şi scuipat o femeie din Mamaia este bătăuş profesionist VIDEO

Imaginile apărute pe internet îl arată pe agresor la antrenamente pe ringul de box. Fiul de interlop are o pasiune pentru sport şi şi-a creat o imagine de bătăuş.

RomaniaTV.net
21 aug. 2015, 14:43
Bărbatul care a bătut şi scuipat o femeie din Mamaia este bătăuş profesionist VIDEO

Cu toate acestea mediatizarea cazului l-a speriat şi şi-a cerut scuze pe o reţea de socializare. ,,Îmi cer scuze faţă de femeia respectivă, public. Această gorilă ţin să vă spun că are un suflet şi o familie acasă. Din suflet vă spun că îmi pare rău, dar am fost provocat”, a spus bătăuşul.

Este mesajul tânărului de 19 ani care a indignat opinia publică după ce a fost filmat scuipând şi lovind o femeie pe o plaja din Mamaia.

Citeşte şi Incident bizar. O tânăra a fost bătută la plajă pentru că era prea frumoasă VIDEO

Chatzakis Emmanoil Daniel are 19 ani şi este fiul unui cunoscut interlop din Bucureşti, care face parte din clanul Sportivilor şi despre care se spune că ar controla o firmă de agenţi de pază. Tânărul este şi bodyguard la un club de manele din Mamaia. Petrece multe ore în sala de sport unde se antrenează aproape zilnic.

Prin statura impunătoare, Emmanoil Daniel Chatzakis şi-a creat o imagine de invincibil. Mediatizarea cazului l-a speriat şi de aceea şi-a cerut public scuze faţă de femeia pe care a lovit-o. Aceasta nu a depus deocamdată plângere împotriva agresorului. Poliţiştii l-au amendat cu 200 de lei.