Bărbatul care a câştigat 425 de milioane de dolari la loto şi-a făcut publică identitatea

Fericitul câştigător al super-premiului de 425 de milioane de dolari oferit de o loteria californiană şi-a dezvăluit identitatea, marţi, la peste o lună după ce a ghicit cele şase numere norocoase extrase pe 19 februarie, informează AFP.

02 apr. 2014, 12:17
Bărbatul care a câştigat 425 de milioane de dolari la loto şi-a făcut publică identitatea

„Odată trecut şocul iniţial, nu am putut să dorm timp de câteva zile”, a declarat Ray Buxton într-un comunicat de presă dat publicităţii de purtătorul lui de cuvânt, scrie ziarulring.ro. Noul multimilionar în dolari a cumpărat biletul câştigător cu 2 dolari, dintr-o benzinărie din Milpitas, în Silicon Valley, la sud de San Francisco. Pe 19 februarie, Ray Buxton avea o şansă din 175 de milioane de a fi singurul câştigător la loteria Powerball.

Citeşte şi Cel mai NOROCOS cuplu: Au câştigat de TREI ORI la loto într-o lună FOTO

El a ales să îşi încaseze premiul într-o singură tranşă, fapt care i-a redus câştigul la 242,5 milioane de dolari după achitarea taxelor şi a impozitelor. Câştigătorul, care joacă la loterie de peste 20 de ani, spune că doreşte pentru viitorul imediat să petreacă mai mult timp cu familia şi prietenii, să înfiinţeze o fundaţie şi să se consulte cu diverşi experţi pentru a vedea în ce fel va putea să profite în mod concret de acest câştig financiar.