Bărbatul care a fost în apartamentul lui Răzvan Ciobanu în ziua morţii acestuia, arestat la domiciliu

Unul dintre apropiații fostului creator de modă Răzvan Ciobanu trece prin momente dificile. Este vorba despre Suhaib Meshah, cel care a fost surprins la domiciliul designerului, chiar în ziua în care acesta s-a stins, după un teribil accident rutier. Bărbatul este cunoscut publicului larg și datorită aparițiilor în emisiunea Burlăcița, unde a încercat să cucerească inima Danielei Crudu.

20 iun. 2019, 10:50
Bărbatul care a fost în apartamentul lui Răzvan Ciobanu în ziua morţii acestuia, arestat la domiciliu

În cursul zilei de miercuri, tânărul, unul dintre cele mai controversate personaje ale showbiz-ului autohton, a fost arestat la domiciliu, sentință dictată de magistrați într-un dosar ce vizează o serie de infracțiuni extrem de grave, printre care se numără și traficul de persoane, scrie fanatik.ro.

Citeşte şi Nepoata cea mare a Mariei Ciobanu, sexy şi deşteaptă. Poze rare cu familia din SUA a solistei

De altfel, procurorii DIICOT care anchetează acest caz au solicitat judecătorilor de la Curtea de Apel Brașov, plasarea lui Suhaib Meshah în arest preventiv, pentru 30 de zile, iar cererea le-a fost admisă, astfel că bărbatul de origine arabă nu va mai putea să părăsească imobilul personal, până la jumătatea lunii viitoare.