Bărbatul suspectat că a furat fişa medicală a lui Michael Schumacher, găsit SPÂNZURAT în închisoare

Bărbatul suspectat că a furat fişa medicală a lui Michael Schumacher a fost găsit spânzurat în închisoare, potrivit euronews.com.

06 aug. 2014, 14:19
Bărbatul suspectat că a furat fişa medicală a lui Michael Schumacher, găsit SPÂNZURAT în închisoare

MICHAEL SCHUMACHER. Bărbatul, a cărui identitate nu a fost dezvăluită, lucra la o companie de transport aviatic – salvare – din Elveţia, care s-a ocupat de transportul sportivului german de la spitalul din Franţa în Elveţia, potrivit procurorului din Zurich, citat de thelocal.de.

Răsturnare de situaţie în cazul Michael Schumacher. Un celebru medic aruncă bomba

Potrivit autorităţilor eleveţiene, bărbatul suspectat de furtul fişei medicale a fost găsit mort miercuri dimineaţă într-o celulă a poliţiei după ce fusese arestat. 

Fisa medicală a lui Michael Schumacher a a fost furată la sfârşitul lunii iunie şi oferită spre vânzare presei din Germania, Marea Britanie şi Franţa. Datele nu au fost niciodată făcute publice. Potrivit Bild, vânzătorul cerea minimum 50.000 de euro în schimbul documentelor. 

Anunţ DUREROS de ULTIMĂ ORĂ despre MICHAEL SCHUMACHER

MICHAEL SCHUMACHER a fost internat in spitalul din Grenoble imediat dupa accidentul suferit la schi, in data de 29 decembrie 2013. MICHAEL SCHUMACHER s-a aflat mult timp in coma indusa, iar dupa ce s-a trezit a fost transferat la Spitalul Universitar din Lausanne.