Bărbatul care a împuşcat un tânăr în scara blocului a fost prins. Acesta ar fi un cunoscut luptător de K1

Bărbatul care a împuşcat un tânăr în cap, într-o scară din Bacău, a fost prins în Franţa. Acesta ar fi un cunoscut luptător de K1, care a activat și în Legiunea Franceză, fiind considerat unul dintre cei mai periculoși infractori din România.

28 mai 2020, 10:52
Bărbatul care a împuşcat un tânăr în scara blocului a fost prins. Acesta ar fi un cunoscut luptător de K1

Presupusul criminal, de 46 de ani, a fost prins în Franța, unde fugise la scurt timp de la comiterea crimei. Miercuri, ca urmare a cooperării judiciare cu autoritățile franceze, bărbatul a fost arestat lângă Paris, urmând să fie adus în țară.

Între timp, Tribunalul Bacău a emis mandat de arestare în lipsă. 

Crima s-ar fi petrecut după ce victima din cauza unei ţepe într-o afacere informatică pe care victima i-a tras-o fostului luptător în Legiunea Străină, potrivit desteptarea.ro. 

La caz a lucrat o echipă complexă de la IPJ Bacău și IGPR, sub coordonarea Parchetului Tribunalului Bacău.

Crima s-a petrecut pe 9 martie, în jurul orei 21.00. Autoritățile au fost anunțate prin apelul de urgență 112 că într-un bloc au fost auzite mai multe împușcături, urmate de urlete. Ajunși de urgență la fața locului, polițiștii l-au găsit pe tânăr decedat.

Tănărul de 22 de ani care a fost ucis era cunoscut pentru abilitățile sale în domeniul online, fiind condamnat pentru fraude informatice dupa ce ar fi păgubit mai multe persoane cu suma de 100.000 de euro.

Citeşte şi Cel mai periculos criminal în serie din România, eliberat condiţionat, AMENINŢĂ la câteva zile după ieşirea din închisoare VIDEO