Cel mai periculos criminal în serie din România, eliberat condiţionat, AMENINŢĂ la câteva zile după ieşirea din închisoare VIDEO

Marius Csampar, singurul român condamnat la 99 ani de închisoare, a fost eliberat din închisoare după ce a solicitat desființarea sentinței penale și admiterea cererii de eliberare condiționată. Marius Csampar a fost încarcerat la Turnu Severin, după ce a ucis șase oameni.

RomaniaTV.net
28 mai 2020, 08:56
Cel mai periculos criminal în serie din România, eliberat condiţionat, AMENINŢĂ la câteva zile după ieşirea din închisoare VIDEO

Între 1994 și 1997, Marius Csampar a ucis şase persoane şi avea doar 22 de ani când a fost condamnat la închisoare pe viață. A comis prima crimă la 16 ani. În doar patru ani avea să ucidă nu mai puțin de șase persoane. A acționat, de fiecare dată, de unul singur, când avea de gând să omoare.

Csampar a fost eliberat după 22 de ani pentru bună purtare. Acesta a făcut o cerere de liberare condiționată în urmă cu câteva zile. Cel cunoscut drept „vânătorul de oameni” s-a aflat la a treia analiză a comisiei, fiind recompensat de 20 ori cu suplimentarea drepturilor și de 16 ori cu ridicarea măsurii disciplinare aplicate anterior. A participat la programe educative și a obținut 139 de zile-câștig ca urmare a muncii prestate.

La câteva zile după ce a ieşit din penitenciar, Csampar a intrat într-o transmisiune live pe pagina lui de Facebook pentru a-i transmite „un mesaj” cuiva care a comentat pe YouTube despre eliberarea lui.

„Nu e treaba ta dacă am meritat sau nu să mă eliberez (…) Nu mă pun eu la mintea ta şi nici nu mă voi pune vreodată, dar asta nu înseamnă că trebuie să-ţi faci tu de cap întruna”, i-a spus Csampar celui care comentase decizia Tribunalului Mehedinţi.

„Vezi-ți de treaba ta, am văzut că ai o familie frumoasă, să-ți trăiască. Bine, asta nu ca o ameninţare, e ca o urare, înțelegi? Și ca un sfat, să-ți vezi de familia ta. Și lasă-i pe alţii să trăiască cum știu şi cum pot”, a spus criminalul eliberat condiţionat.