Bărbatul care a încercat să violeze o tânără în tren are o EXPLICAŢIE INCREDIBILĂ

A încercat să violeze ca să-şi trăiască viaţa la maxim! Aceasta este explicaţia incredibilă a tânărului care a agresat o studentă într-un tren din Hunedoara. Înainte de agresiune, el scrisese pe Internet că vrea să scoată maximum din orice combinaţie. Arestat preventiv după tentativa de viol, el cere acum să fie cercetat în libertate.

02 oct. 2013, 07:44
Bărbatul care a încercat să violeze o tânără în tren are o EXPLICAŢIE INCREDIBILĂ

Tribunalul Hunedoara va hotărî dacă Vali Ovidiu Ursache, în vârstă de 32 de ani, arestat la sfârşitul săptămânii trecute după ce a încercat să violeze o tânără de 23 de ani în toaleta unui tren Regio, va fi eliberat din închisoare, scrie adevarul.ro.

Vreau să îmi trăiesc viaţa la maximum, să scot maximum din orice combinaţie„, scria Vali Ursache, pe pagina sa de Internet, la scurt timp după ce a fost eliberat din închisoare, unde ispăşise alte condamnări pentru viol şi furt calificat.

Tânărul s-a întors din nou după grati, după o tentativă de viol şi o agresiune comisă asupra unei studente, de 23 de ani. Bărbatul a declarat recurs la măsura arestării, dispusă de magistraţi la sfârşitul săptămânii trecute.

Instanţa se va pronunţa joi, 3 octombrie, asupra cererii sale.

Bărbatul a fost arestat preventiv la sfârşitul săptămânii trecute, după ce o tânără l-a acuzat de agresiune şi tentativă de viol. Incidentul s-a petrecut în trenul Regio, care circula pe ruta Simeria – Teiuş.