Bărbatul care l-a lovit cu scaunul pe un jandarm pe CLUJ ARENA a fost ARESTAT

Bărbatul care l-a lovit cu un scaun un jandarm, în timpul meciului de fotbal dintre "U" Cluj şi Hermannstadt (scor 0-2), din prima manşă a barajului de menţinere-promovare în Liga 1, a fost prins de poliţişti şi în cauză a fost deschis un dosar penal pentru ultraj sub forma tentativei la infracţiunea de omor.

11 iun. 2019, 14:55
Bărbatul care l-a lovit cu scaunul pe un jandarm pe CLUJ ARENA a fost ARESTAT

Agresorul este un tânăr de 27 de ani, care a fost arestat preventiv, marţi, pentru 30 de zile, printr-o decizie a Tribunalului Cluj.

Ultrasul care a lovit cu scaunul un jandarm pe Cluj Arena avea interdicţie pe stadioane

„Bărbatul care a agresat un jandarm a fost arestat preventiv pentru 30 de zile de Tribunalul Cluj pentru ultraj sub forma tentativei de omor”, a declarat presei purtătorul de cuvânt al Tribunalului Cluj, Simona Trestian.

Jandarmul lovit cu un scaun în cap la meciul Hermannstadt – Universitatea Cluj, internat în stare gravă la Clinica de Neurochirurgie

„La data de 10 iunie a.c., în urma verificărilor efectuate de către poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale, a fost identificat un tânăr în vârstă de 27 de ani, din Floreşti, judeţul Cluj, bănuit de comiterea infracţiunii de ultraj asupra unui jandarm aflat în exercitarea atribuţiilor de serviciu. Conform probatoriului administrat, la data de 9 iunie a.c., cel în cauză, în timp ce se afla în tribuna stadionului unde se disputa meciul de fotbal dintre echipele „FC Universitatea Cluj-Napoca” şi „FC Hermannstadt”, ar fi rănit un jandarm după ce ar fi aruncat cu un scaun înspre forţele de ordine. Persoana vătămată a suferit leziuni în zona capului, lovitura primită determinând prăbuşirea acestuia la pământ, în stare de inconştienţă”, se arată într-o informare, transmisă, marţi, de IPJ Cluj.