Bărbatul care şi-a abandonat copilul în maşină şi a fugit de poliţie, prins pe aeroportul din Bucureşti. A încercat să fugă în Anglia

Bărbatul în vârstă de 30 de ani care săptămâna trecută, aflat la volanul unui autoturism, a refuzat să oprească la semnalul poliţiştilor din Dolj şi a abandonat maşina, a fost prins pe aeroportul din Bucureşti, în timp ce încerca să fugă în Anglia.

RomaniaTV.net
26 feb. 2020, 12:56
Bărbatul care şi-a abandonat copilul în maşină şi a fugit de poliţie, prins pe aeroportul din Bucureşti. A încercat să fugă în Anglia

Conform reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Doj, poliţiştii Biroului Rutier Craiova l-au reţinut pentru 24 de ore pe bărbatul de 30 de ani, din Craiova, bănuit de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Citeşte şi: Şofer urmărit ca-n filme de poliţişti în Craiova. A abandonat un copil în maşină şi a fugit

În 21 februarie, bărbatul a condus un autoturism pe mai multe străzi din localitate, deşi avea permisul anulat ca urmare a comiterii altor abateri la regimul circulaţiei rutiere. Poliţiştii de la rutieră au efectuat semnalul regulamentar de oprire în trafic a autoturismului pe care îl conducea, însă, acesta nu s-a conformat iar poliţiştii l-au urmărit în trafic. Ulterior, autoturismul a fost abandonat, iar bărbatul a fugit.
 
„Poliţiştii au demarat imediat cercetările, iar în urma datelor obţinute bărbatul a fost identificat, pe numele său fiind emis un mandat de aducere.
Astfel, în urma activităţilor desfăşurate de poliţiştii rutieri, cel în cauză a fost depistat cu sprijinul poliţiştilor de frontieră, în timp ce se afla într-un aeroport din Bucureşti şi încerca să părăsească ţara, având destinaţie Anglia”, au precizat reprezentanţii IPJ Dolj.
 
 

loading...
Partenerii noștri