Bărbatul care şi-a agresat fosta iubită şi pe concubinul acesteia într-un bloc din Capitală a fost prins

Atacatorul cuplului înjunghiat marţi seara într-un bloc din zona Pieţei Kogălniceanu din Capitală a fost prins de poliţişti.

06 ian. 2021, 10:21
Bărbatul care şi-a agresat fosta iubită şi pe concubinul acesteia într-un bloc din Capitală a fost prins
Bărbatul care şi-a agresat fosta iubită şi pe concubinul acesteia într-un bloc din Capitală a fost prins

Bărbatul care şi-a agresat fosta prietenă şi pe concubinul acesteia a fost depistat, marţi noapte, în urma activităţilor desfăşurate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi Serviciul Omoruri din Poliţie.

Bărbatul în vârstă de 65 de ani a fost reţinut şi urmează să fie prezentat magistraţilor cu propunere de arestare preventivă pentru 29 de zile.

„În urma probatoriului administrat, cel în cauză a fost reţinut şi urmează a fi prezentat Tribunalului Bucureşti cu propunere de arestare preventivă pentru tentativă la omor calificat şi tulburarea ordinii şi liniştii publice”, informează un comunicat al Direcţiei Generale a Poliţiei Municipiului Bucureşti (DGPMB).

O femeie şi un bărbat au fost transportaţi la spital după ce au fost agresaţi, marţi, de fostul prieten al femeii. Bărbatul în vârstă de 65 de ani a intrat peste ei în casă, pe femeie a înjunghiat-o în abdomen, iar pe concubinul acesteia l-a tăiat în mai multe locuri în zona picioarelor. Apoi a fugit.

Au intervenit de urgență polițiștii și medicii de la SMURD, le-au acordat îngrijiri medicale celor două victime găsite într-o baltă de sânge. Din fericire, au fost preluați conștienți și stabili şi transportaţi la Spitalul Universitar.

„La faţa locului s-au deplasat poliţişti din cadrul Secţiei 17, precum şi echipaj de prim ajutor. Persoanele au fost preluate şi transportate la spital pentru îngrijiri medicale”, a anunţat Poliţia Capitalei.

Citeşte şi: Dublă tentativă de omor în Bucureşti, sectorul 5. O femeie şi iubitul ei, tăiaţi cu cuţitul în casă

 

Poliţist din Lugoj, tăiat cu cuţitul de un bărbat
Se pare că incidentele de asemenea natură au loc din ce în ce mai des. În urmă cu mai puţin de două luni un poliţist din Lugoj a fost tăiat cu cuţitul, în plină stradă, de un bărbat. Cel care este cercetat pentru că l-ar fi agresat pe polițist este un muncitor care făcea lucrări la rețeaua de apă și canal din zonă. Omul avea în mână un cuțit și tăia o bucată de lemn în momentul în care a fost observat de echipajul de poliție că nu purta mască.

În imaginile surprinse de camerele de supraveghere se poate observa cum muncitorul le arată oamenilor legii că lucrează în groapă și se duce și își pune pe față o mască. Polițiștii trag mașina pe dreapta, coboară și se îndreaptă spre muncitor, iar după o discuție scurtă unul dintre agenți începe să îl bruscheze. Îl înghesuie pe acesta în peretele unei case și începe apoi să îl lovească cu pumnul în burtă.