Dublă tentativă de omor în Bucureşti, sectorul 5. O femeie şi iubitul ei, tăiaţi cu cuţitul în casă. Agresorul e în LIBERTATE!

Un incident extrem de grav a avut loc marţi după-amiază în Bucureşti. O femeie şi iubitul ei au fost la un pas să îşi piardă vieţile după ce un bărbat a încercat să îi omoare.

05 ian. 2021, 17:06
Dublă tentativă de omor în Bucureşti, sectorul 5. O femeie şi iubitul ei, tăiaţi cu cuţitul în casă. Agresorul e în LIBERTATE!

Dublă tentativă de omor în Bucureşti. Potrivit primelor informaţii, dubla tentativă de omor a avut loc în Sectorul 5 al Capitalei, în zona Pieţei Kogălniceanu.

Dublă tentativă de omor în Bucureşti, sectorul 5. O femeie şi iubitul ei, tăiaţi cu cuţitul în casă. Agresorul a fugit

Agresorul în vârstă de 65 de ani i-a tăiat cu cuţitul pe cei doi, iar apoi s-a făcut nevăzut. Cei doi concubini au fost agresați de către fostul iubit al femeii. Acesta a intrat peste ei în casă, pe femeie a înjunghiat-o în abdomen, iar pe bărbat l-a tăiat în mai multe locuri în zona picioarelor.

Au intervenit de urgență polițiștii și medicii de la SMURD, le-au acordat îngrijiri medicale celor două victime găsite într-o baltă de sânge. Din fericire, au fost preluați conștienți și stabili, iar în acest moment se află la Spitalul Universitar.

Între timp, polițiștii și criminaliștii adună probe și încearcă să dea de agresor pentru că acesta a fugit imediat după fapta sa. Incidentul a avut loc în jurul orei 15:00.

Poliţist din Lugoj, tăiat cu cuţitul de un bărbat

Se pare că incidentele de asemenea natură au loc din ce în ce mai des. În urmă cu mai puţin de două luni un poliţist din Lugoj a fost tăiat cu cuţitul, în plină stradă, de un bărbat. Cel care este cercetat pentru că l-ar fi agresat pe polițist este un muncitor care făcea lucrări la rețeaua de apă și canal din zonă. Omul avea în mână un cuțit și tăia o bucată de lemn în momentul în care a fost observat de echipajul de poliție că nu purta mască.

În imaginile surprinse de camerele de supraveghere se poate observa cum muncitorul le arată oamenilor legii că lucrează în groapă și se duce și își pune pe față o mască. Polițiștii trag mașina pe dreapta, coboară și se îndreaptă spre muncitor, iar după o discuție scurtă unul dintre agenți începe să îl bruscheze. Îl înghesuie pe acesta în peretele unei case și începe apoi să îl lovească cu pumnul în burtă.

Citeşte şi: Cel mai mare criminal în serie din istoria SUA n-a mai apucat 2021 şi a murit în puşcărie. Cine a fost Samuel Little