Bărbatul care şi-a înjunghiat soţia şi apoi s-a spânzurat a făcut acest lucru din gelozie

Bărbatul din municipiul Hunedoara care şi-a înjunghiat soţia, după care s-a spânzurat în faţa copilului lor în vârstă de patru ani a făcut acest lucru din cauza geloziei, susţin anchetatorii, deoarece femeia îl anunţase că vrea să divorţeze pentru că şi-a găsit pe altcineva.

RomaniaTV.net
06 apr. 2013, 12:12
Bărbatul care şi-a înjunghiat soţia şi apoi s-a spânzurat a făcut acest lucru din gelozie

Procurorul criminalist Iulian Avram de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Hunedoara a declarat, sâmbătă, presei, că femeia a fost omorâtă cu 13 lovituri de cuţit, potrivit Mediafax.

„Din primele cercetări rezultă că femeia a fost ucisă cu 13 lovituri de cuţit, după care soţul s-a spânzurat de ţevile de apa caldă, pe hol, cu o sârmă, motivul presupus de noi fiind gelozia. Femeia s-ar fi întors din străinătate în urmă cu două zile şi i-ar fi comunicat soţului că şi-a găsit pe altcineva şi că doreşte să divorţeze”, a declarat procurorul criminalist.

Potrivit acestuia, în apartament nu s-a găsit niciun bilet de adio.

„Sunt urme de sânge şi s-a găsit cuţitul cu care a înjunghiat-o de 13 ori, înainte de a se sinucide. Nu este niciun bilet. Tot interiorul apartamentului este răvăşit”, a afirmat procurorul Avram.

Cadavrele celor doi soţi au fost ridicate de către legişti şi urmează să fie autopsiate în cursul zilei de duminică.

Un bărbat din municipiul Hunedoara şi-a înjunghiat, sâmbătă, soţia, după care s-a spânzurat, în faţa copilului lor în vârstă de patru ani, care a ieşit pe scara blocului cu hainele pătate de sânge şi le-a spus vecinilor că „tati a omorât-o pe mami”. Femeia avea 32 de ani, iar soţul ei 36 de ani.

Vecinii au anunţat imediat Poliţia prin Serviciul unic de urgenţă 112, care au spus că în cursul dimineţii au auzit zgomote din locuinţa familiei Zapoi, iar când au ieşit pe hol să vadă ce se întâmplă l-au găsit pe băieţelul de patru ani cu hainele pline de sânge, la faţa locului sosind în scurt timp o echipă de anchetatori.

Primele date arătau că femeia, Mariana Zapoi, se întorsese de două zile din Austria, unde fusese la muncă.

Potrivit plutonierului Răzvan Mihonesc, paramedic în cadrul SMURD, femeia a fost găsită în dormitor, înjunghiată cu mai multe lovituri de cuţit, iar bărbatul, Ovidiu Zapoi, de 36 de ani, a fost descoperit spânzurat de o conductă de gaz pe holul locuinţei.

Copilul de patru ani urmează să fie consiliat psihologic.

Familia Zapoi mai are un copil în vârstă de 13 ani care, în momentul în care s-au petrecut faptele, se afla la un parc de distracţii din Deva.