Bărbatul care și-a ucis fosta iubită şi pe copilul acesteia, după ce îşi ameninţase familia în direct la tv, a fost externat

Bărbatul care și-a ucis fosta iubită şi pe copilul acesteia, după ce îi ameninţase în direct la o emisiune tv, a fost externat de la Spitalul Judeţean Argeş. Acesta va sta câteva zile la spitalul Penitenciarului de la Mioveni.

03 iun. 2021, 22:02
Bărbatul care și-a ucis fosta iubită şi pe copilul acesteia, după ce îşi ameninţase familia în direct la tv, a fost externat
Bărbatul care și-a ucis fosta iubită şi pe copilul acesteia, după ce îşi ameninţase familia în direct la tv, a fost externat

Bărbatul care și-a ucis fosta iubită şi pe copilul acesteia a fost, joi, externat de la Spitalul Judeţean Argeş. Acesta trebuia să iasă din spital pe 28 iunie, însă, starea de sănătate nu i-a permis.

Bărbatul care și-a ucis fosta iubită şi pe copilul acesteia, externat

Citeşte şi Dublă crimă terifiantă în Argeș! Un bărbat şi-a ucis soţia şi fiul în curtea unei biserici

Sever Ciobanu fusese operat la gât în seara zilei de 16 mai la Spitalul Judeţean Argeş, după ce încercase să se sinucidă.

Reamintim că o femeie din Mihăești, Argeș, și fiul ei de 15 ani au fost uciși cu bestialitate de Sever Ciobanu. Dubla crimă ar fi fost comisă în zona bisericii din satul Drăghici. Oamenii legii au intervenit de urgență și au găsit mai întâi trupul neînsuflețit al adolescentului, care avea răni la nivelul capului. Pe femeie au găsit ulterior în curtea bisericii, având o rană adâncă la gât. Criminalul a fost prins de polițiști fix în momentul în care încerca să se sinucidă. A apucat să-și provoace răni cu cuțitul la nivelul gâtului. A fost dus de urgență la Spitalul Județean Pitești.

Autorul dublei crime a fost prezent într-o emisiune televizată, alături de concubină, într-o tentativă de împăcare publică a celor doi. El a recunoscut, fără ezitare, că și-a amenințat partenera cu moartea și că ar putea chiar să treacă la acțiune.

Bărbatul ar fi ucis-o pe femeie și pe fiul acesteia pe fondul geloziei. Mai mult, a acuzat-o de infidelitate și când s-a aflat în platoul emisiunii și a spus clar și răspicat că o va ucide, atât pe ea, cât și pe adolescent, dacă va fi părăsit.

În ciuda afirmațiilor publice făcute de criminal înainte de a comite oribilele fapte, autoritățile nu au făcut nimic pentru a împiedica ceea ce avea să urmeze. Și vecinii spun că bărbatul a amenințat de nenumărate ori că își ucide familia.

Citeşte şi Bărbat găsit mort cu două cuţite înfipte în piept. Crimă şocantă în Maramureş