Dublă crimă terifiantă în Argeș! Un bărbat şi-a ucis soţia şi fiul în curtea unei biserici

O tragedie șocantă a avut loc duminică, în curtea unei biserici din judeţul Argeş. Se pare că un bărbat şi-a ucis atât soţia, cât şi fiul adolescent.

16 mai 2021, 17:44
Dublă crimă terifiantă în Argeș! Un bărbat şi-a ucis soţia şi fiul în curtea unei biserici

Dublă crimă terifiantă în Argeș! IPJ Argeş a fost sesizat cu privire la faptul că în timp ce se afla în curtea unei biserici din comuma Mihăiești, satul Drăghici, un bărbat și-a agresat soţia și fiul în vârstă de 15 ani, aplicându-le mai lovituri de cuțit. În urma agresiunii, ambele victime au decedat.

Dublă crimă terifiantă în Argeș! Un bărbat şi-a ucis soţia şi fiul în curtea unei biserici

Ulterior, agresorul a încercat să se sinucidă, însă a fost imobilizat de către polițiști. Poliţia a demarat o anchetă. Deocamdată nu există informaţii cu privire la motivele care au dus la gestul bărbatului.

Din primele informații, se pare că bărbatul și-a înjumghiat soția pe fondul unor înțelegeri, iar apoi și-a dat fiul adolescent cu capul de asfalt. Ulterior, omul s-a refugiat în biserică.

Tânără de 20 de ani, sugrumată în fața fiicei sale

De altfel, cu câteva zile în urmă, guvernul grec a oferit o recompensă de 300.000 de euro pentru găsirea indivizilor care au ucis o studentă de origine britanică în casa ei de lângă Atena.

Recompensa a fost anunțată la câteva ore după ce Caroline Crouch, în vârstă de 20 de ani, a fost sugrumată în fața fiicei sale de către bandiți înarmați, care l-au legat de un scaun pe soțul ei, Babis Anagnostopoulos, după ce au intrat în casă. Intrușii au ucis și câinele familiei și l-au atârnat de o balustradă, relatează The Guardian.

Ministrul grec pentru protecția cetățenilor a declarat că întreaga țară este afectată de această crimă. „Suntem cu toții zguduiți, eu personal sunt zguduit”, a declarat Michalis Chrisochoidis. „Rareori întâlnim o astfel de crimă brutală în Grecia”.

Se presupune că tânăra a fost torturată timp de o oră, fiind astfel constrânsă să dezvăluie locul unde erau ascunși banii și bijuteriile. Anchetatorii cred că bandiții au plecat din casă cu cel puțin 15.000 de euro, bani ascunși în cutia unui joc de societate.

Presa greacă scrie că Anagnostopoulos, pilot de elicopter, în vârstă de 32 de ani, a fost forțat să o asculte pe soția lui care striga după ajutor. Bărbatul a reușit să se elibereze și să alerteze autoritățile.

Citește și: Tânără de 16 ani, împuşcată mortal de poliţie cu câteva minute înainte de verdictul de crimă dat împotriva lui Derek Chauvin. Imagini dramatice cu momentul în care a fost ucisă VIDEO