Bărbatul care şi-a ucis soţia pentru că nu câştiga destul din videochat s-a predat în Italia

Bărbatul din Iaşi, care şi-a ucis soţia pentru că nu câştiga destul din videochat, s-a predat în Italia. Acesta a fugit din ţară imediat după crima şocantă şi era căutat de autorităţi.

09 aug. 2022, 18:17
Bărbatul care şi-a ucis soţia pentru că nu câştiga destul din videochat s-a predat în Italia

Bărbatul care şi-a ucis soţia pentru că nu câştiga destul din videochat s-a predat în Italia, Pe numele acestuia a fost emis un mandat de arestare preventivă, fiind cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de omor asupra unui membru de familie.

Bărbatul care şi-a ucis soţia pentru că nu câştiga destul din videochat s-a predat în Italia. Informaţii de ultimă oră despre cazul care a şocat o ţară întreagă

Citeşte şi Crimă şocantă în Iaşi. Tânăr de 30 de ani, acuzat că şi-a ucis soţia pentru că nu câștiga destul la videochat

Potrivit Poliţiei, autorităţile din Italia au demarat procedura prevăzută pentru punerea în aplicare a mandatelor europene de arestare, în vederea predării.

Schimbul de date cu autorităţile italiene a fost efectuat de poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale din Iaşi, prin intermediul Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională – Biroul SIRENE, respectiv Biroului SIRENE din Italia, potrivit ziare.com. 

Bărbatul era căutat de polițiștii români încă de la începutul lunii august 2022. Procurorii au cerut instanței arestarea în lipsa individului, suspectat că și-ar fi omorat soția pentru că obținea prea puțini bani din videochat.

Potrivit procurorilor, tânărul de 30 de ani şi-ar fi agresat soţia timp de şase ani. Din păcate, ultima bătaie încasată de femei i-a fost fatală.

”În fapt, s-a reţinut că, în perioada 2016-2022 numitul A.R.C. a exercitat în mod repetat acte de violenţă fizică asupra soţiei sale A.R.A. (motivat de faptul că aceasta nu mai câştiga venituri consistente din activitaţi de videochat) lovind-o cu pumnii şi picioarele în mai multe zone ale corpului şi cu precădere în zona craniană determinând multiple traumatisme cranio-cerebrale ce au condus la alterarea constantă a stării de sănătate a acesteia după producerea iniţială a unui hematom subdural cronic cu resângerare frontal drept şi instalarea unor higrome emisferice bilaterale. Acestea au evoluat pe fondul celor mai recente acte de agresiune fizică complicate în evoluţie cu bronhopneumonie iar în final au condus la moartea victimei din data de 07.03.2022”, se arată în comunicatul transmis de procurorii din Iaşi.

Deşi a fost chemat la audieri, tânărul nu s-a prezentat încă în faţa procurorilor.

„Din verificările efectuate cu ocazia punerii în executare a mandatelor de aducere a rezultat că acesta nu mai locuieşte la adresa de domiciliu, nici la adresele cunoscute în care a stat fără forme legale”, se mai menţionează în comunicatul emis de Parchetul de pe lângă Tribunalul Iaşi.

Citeşte şi Crimă îngrozitoare în centrul orașului Iași. Un bărbat a fost găsit mort, pe trotuar