Bărbatul cu 600 de copii. Vezi cum a reuşit incredibila performanţă

Un cercetător britanic este, după toate probabilităţile, tatăl a 600 de copii. El a înfiinţat o clinică de fertilizare în anii 40 şi şi-a folosit propria spermă pentru inseminări.

RomaniaTV.net
09 apr. 2012, 07:02

Bertold Wiesner a lucrat astfel timp câteva decenii şi se pare că a conceput cîte 20 de bebeluşi pe an. Bărbatul a murit în 1972, dar adevărul a ieşit la iveală abia acum, în urma unor teste ADN.

Doi dintre copiii lui biologici, făcuţi cu soţia sa Mary, au decis să facă investigaţii, ca să afle câţi urmaşi mai are părintele lor. Au ajuns astfel la concluzia că tatăl lor este şi tatăl a aproximativ 600 de alţi copii.

Biologul britanic a furnizat sperma sa multor familii care nu puteau să conceapă copii pe cale naturală. Acestea proveneau din clasa mijlocie, iar unele chiar din înalta societate. Toate acestea s-au petrecut într-o perioadă de aproximativ 20 de ani, începând din anii ’40 şi până aproximativ la jumătatea anilor ’60.

Unul dintre fiii biologici ai lui Bertold, David Gollancz, care este acum avocat, a povestit publicaţiei Daily Mail că a aflat la vârsta de 12 ani că a fost conceput din sperma unui donator. Apoi, după ce fiii biologului făcuţi cu soţia lui, Mary, au aflat ce făcuse tatăl lor şi au făcut public cazul pentru a se afla câţi copii ar putea fi fraţi vitregi, a descoperit şi el că tatăl donator era tocmai Bertold Wiesner şi că fusese conceput la controversata lui clinică de fertilizare.

Alţi copii ai săi au aflat că sunt fraţi (vitregi), unii dintre ei aflându-se acum pe continente diferite. Aşa este, de pildă, cazul lui Barry Stevens, care trăieşte în Canada, care a aflat de curând că este frate chiar cu David Gollancz – avocatul din Londra.