Bărbatul cu cele mai BIZARE PICIOARE din lume şi-a găsit în sfârşit o pereche de încălţăminte POTRIVITĂ FOTO

Un bărbat din China care suferă de boala Elefantiazis şi-a găsit în sfârşit o pereche de încălţăminte pe măsură după ce ani de zile nu a putut să se încalţe cu nimic din cauza picioarelor sale uriaşe.

18 oct. 2013, 05:47

Xu Anyou, un bărbat din Fuzhou, estul Chine, suferă de o boală rară care i-a făcut picioarele să se umfle şi să se mărească. Astfel, asemeni oricărui bolnav de Elefantiazis, tânăru de doar 27 de ani a avut probleme toată viaţa, potrivit Mirror.

Citeşte şi Ghicitul în TALPĂ. Ce spun PICIOARELE tale despre DESTIN

Până acum, el mergea în picioarele goale în timpul verii, iar iarna folosea o pereche de încălţăminte creată de fratele lui. Cu toate acestea, cineva i-a ascultat rugăminţile, motiv pentru care o companie locală l-a ajtat pe Xu, oferindu-i trei perechi speciale de ghete speciale care au o lungime de 28.5 centimetri şi o lăţime de 22.5 centimetri, fiind considerat un adevărat Hulk.

Citeşte şi Bărbatul cu TESTICULE de 59 de KILOGRAME a fost salvat după o OPERAŢIE de 13 ore VIDEO

Mai mult, atunci când se vor rupe, ei vor fi înlocuiţi gratuit. Elefantiazis este o boală rară cauzată de o serie de viermi paraziţi care sunt transmişi de muşcăturile de ţânţari, fiind comună mai ales în regiunile tropicale.