Bărbatul de 300 de kilograme începe să îşi revină. Medicii nu îi micşorează deocamdată stomacul

În mai puţin de o săptămână, de când este internat la Timişoara,  bărbatul de 300 de kg a slăbit aproape 7 kilograme şi deja respiră fără mască de oxigen.

RomaniaTV.net
12 mart. 2014, 10:20
Bărbatul de 300 de kilograme începe să îşi revină. Medicii nu îi micşorează deocamdată stomacul

De când este internat la Spitalul Judeţean din Timişoara, mai exact, de o săptămână, Robert Cogean a reuşit să slăbească 7 kg, totul datorită unui regim alimentar strict impus de medici bărbatului din Paşcani, care ajunsese la greutatea de 300 de kilograme.

Atât medicii, cât şi familia bărbatului de 40 de ani sunt mulţumiţi de starea lui. Până acum, deeşi a fost internat la spitale dijn iaşi şi Paşcani, bărbatul „nu a reuşit să slăbească nici măcar o sută de grame”, după cum a afirmat tatăl bărbatului, potrivit România TV.

O altă veste bună este aceea că bărbatul nu mai are nevoie de mască de oxigen pentru a respira. Vestea mai puţin bună dată de medici este aceea că bărbatul este grav bolnav de inimă, din cauza obezităţii.

Medicii spun însă că acesta este doar un prim pas şi că, deocamdată, nu îl pot opera. În funcţie de evoluţia stării bolnavului, medicii pot decide când îi vor face intervenţia chirurgicală de micşorare a stomacului.