Bărbatul din Braşov şi-a ucis soţia şi copiii cu cuţitul cu care încercase înainte să se sinucidă. POVESTEA CRIMEI, spusă de anchetator

Bărbatul care și-a ucis soția și cei doi copii, în noaptea de luni spre marți, în apartamentul lor din Brașov, le-a povestit anchetatorilor, pas cu pas, ceea ce a făcut înainte și după tripla crimă. Bărbatul s-a dus la o mănăstire, apoi a mers la un magazin din oraş, unde o cunoştinţă i-a dat, pentru soţie, flori şi bomboane. A mers apoi acasă unde şi-a ucis întâi soţia, apoi cei doi copii. După tripul omor, bărbatul şi-a sunat o rudă şi i-a povestit tot. A spus că a făcut acest gest pentru ca familia lui să ajungă într-o lume mai bună. Mai mult, el a recunoscut şi faptul că era consumator de droguri. "Concluzia este că nu regretă faptele, convingerea lui este că le-a făcut un bine", susţin anchetatorii.

RomaniaTV.net
28 mart. 2018, 14:12
Bărbatul din Braşov şi-a ucis soţia şi copiii cu cuţitul cu care încercase înainte să se sinucidă. POVESTEA CRIMEI, spusă de anchetator

Cu câteva ore înainte de triplul omor, Florin Mircea Buliga susține că a fost la firma pe care o administrează, care se ocupă cu comercializarea de aparate de biorezonanță și mese pentru masaj, după care a plecat la Mănăstirea din Șinca Veche, unde, conform propriilor spuse, obișnuia să se reculeagă. Acolo ar fi stat în jur de 45 de minute, timp în care spune că s-a rugat, a asistat și la o prelegere ținută de o măicuță, după care s-a întors cu maşina la Brașov.

„Pe drumul de întoarcere, la un moment dat a oprit pe marginea drumului și pe motiv că ar fi avut o revelație, o viziune interioară cu privire la păcatele pe care le-ar fi comis el în decursul vieții, susține că a încercat să se sinucidă cu un cuțit de vânătoare pe care îl avea în mașină, pe care l-a implantat în zona inimii, dar nu a reușit acest lucru (n.r. să se sinucidă). S-a pus în mișcare, a venit în Brașov și a mers până la Magazinul Universal, unde a mers de mai multe ori. Conform propriilor susțineri, îi plăcea acest magazin. S-a întâlnit cu o persoană de etnie rromă care vindea flori, în fața magazinului, pe care el o cunoștea, și se pare că a ajutat-o de-a lungul timpului cu diferite sume de bani, iar acea persoană i-a dat lui o cutie de bomboane, iar pentru soție, o orhidee albă, în ghiveci. După aceea, a condus-o pe acea persoană la domiciliul ei, cu mașina personală. Susține că mai trebuia să se întâlnească cu un prieten, dar nu a mai făcut-o, pentru că voia să meargă acasă. Prin urmare, s-a dus acasă, unde a ajuns în jurul orelor 21.30″, a explicat prim-procurorul Tribunalului pentru Minori și Familie Brașov, George Daniel Dancă, pentru mytex.ro.

Acasă, individul ar fi încercat să vorbească cu soția lui, Monica, despre faptul că a încercat să-și curme viața, dar ea nu l-a luat în serios.

„N-a găsit înțelegere la ea, se pare că relațiile erau mai reci între ei și n-a mai insistat cu acest subiect. Conform relatărilor lui, acasă aveau un aparat de biorezonanță Tesla și o masă de masaj, pe care o țineau în dormitorul matrimonial. S-au conectat amândoi la acel aparat, după aceea au stat puțin la masă, doar ei doi. În acest timp, băiatul se afla în camera lui și se juca la calculator, iar fata nu era la domiciliu. La un moment dat, soția a spus că nu se simte prea bine și atunci el i-a propus să facă un masaj pe acea masă pe care o aveau”, a continuat să explice prim-procurorul.

În timpul masajului, femeia ar fi adormit, clipă în care a avut loc prima crimă. A înjunghiat-o pe femeie în zona inimii cu trei lovituri de cuțit, „același cuțit cu care s-a înjunghiat și el”. Apoi, spune el, s-a rugat pentru ea, ca sufletul ei să ajungă într-o lume mai bună, să fie liniștită, a învelit-o cu o pătură și i-a așezat pe piept o floare. 

După aproximativ jumătate de oră, a sunat-o pe fiica lui, care în scurt timp a ajuns acasă.

„A venit în jurul orei 12.00 noaptea, când mama deja era moartă. Nu i-a spus fetei acest lucru, au stat puțin de vorbă, după care fata i-a spus că vrea să meargă la ea în cameră, că e târziu, să se culce. A mai așteptat cam jumătate de oră, să adoarmă fata, după care a intrat la ea în cameră și cu același cuțit a înjunghiat-o în piept, în zona inimii, apoi a intrat în camera băiatului și a procedat în același mod. Din cercetările preliminare, se pare că la fată sunt opt lovituri, iar la băiat, trei”, a precizat reprezentantul PMFBv.

După ce şi-a ucis familia, a plecat la sediul firmei pe care o administrează, unde a rămas până dimineața. Până să se predea la poliţie, bărbatul le-a povestit faptele unei verişoare de la Bucureşti şi unui prieten. De altfel, acesta l-a şi însoţit la sediul Poliţiei în momentul în care a mărturisit crimele. 

În faţa anchetatorilor, Florin Mircea Buliga a mărturisit că avea relații mai reci cu soția, pe fondul consumului de alcool, şi a vorbit şi despre o relaţie extraconjugală, fără a da amănunte. 

Potrivit mytex.ro, în timpul cercetărilor, în mașina bărbatului au fost găsite droguri, iar acesta a recunoscut că obişnuia să consume, ocazional, substanţe ilicite. Urmează ca bărbatul să fie expertizat psihiatric, la Institutul Mina Minovici.