Bărbatul din Capitală care şi-a ucis soţia din gelozie s-a predat. Ce a făcut imediat după crimă

Crimă şocantă într-o familie din Capitală. Într-un acces de furie un bărbat de 49 de ani și-a ucis soția cu mai multe lovituri de cuţit. Cuplul avea 3 copii, iar unul dintre aceştia ar fi asistat la cumplită scenă. Femeia de 47 de ani nu a avut nicio şansă de supravieţuire.

RomaniaTV.net
02 iul. 2020, 07:35
Bărbatul din Capitală care şi-a ucis soţia din gelozie s-a predat. Ce a făcut imediat după crimă

După ce iniţial a fugit, soţul ucigaş s-a predat câteva ore mai târziu poliţiei. Alarma a fost dată în jurul orei 17:30, când poliția a fost sesizată printr-un apel la 112 cu privire la faptul că o femeie ar fi fost lovită cu un obiect ascuțit.

Bărbatul locuia împreună cu soţia sa şi cu cei 3 copii într-un bloc, la etajul 6. Crima a avut loc chiar în bucătăria apartamentului, în timp ce fetiţa lor, o elevă în clasa a VIII-a, se afla în locuinţă. La scurt timp după oribilul incident bărbatul a fost văzut coborând pe scări de către o vecină.

Citeşte şi: Scene şocante într-un apartament din sectorul 3 al Capitalei. O femeie a murit după ce a fost înjunghiată

Poliţia Capitalei a anunţat că, miercuri, Secţia 13 Poliţie a fost sesizată, printr-un apel la 112, cu privire la faptul că o femeie ar fi fost înjunghiată într-un apartament situat în sectorul 3. Acolo au ajuns poliţişti, precum şi un echipaj medical care a efectuat manevre de resuscitare. În pofida eforturilor medicale, a fost declarat decesul persoanei.

Cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi Serviciul Omoruri din cadrul Poliţiei Capitalei în vederea stabilirii condiţiilor în care s-a produs decesul.