Bărbatul din Dâmboviţa care şi-a înjunghiat mortal nepoata de 6 ani, arestat

Bărbatul de 25 de ani care şi-a înjunghiat nepoata în vârstă de şase ani într-o pădure din comuna Cojasca din Dâmboviţa a fost aresta duminică seară.

18 iul. 2021, 08:52
Bărbatul din Dâmboviţa care şi-a înjunghiat mortal nepoata de 6 ani, arestat

UPDATE: Bărbatul care şi-a înjunghiat mortal nepoata în vârstă de 6 ani, în comuna Cojasca, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, după ce Tribunalul Dâmboviţa a admis, duminică, propunerea procurorilor care instrumentează acest dosar, arată Agerpres.

Bărbatul din Dâmboviţa care şi-a înjunghiat mortal nepoata de 6 ani îşi va petrece următoarele 24 ore în spatele gratiilor, după ce a fost emisă o ordonanţă de reţinere. Anunţul a fost făcut de purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Dâmboviţa, Ana Maria Liţă.

Tânărul de 25 de ani a sunat, sâmbătă dimineaţă, la 112, spunându-le poliţiştilor că şi-ar fi omorât nepoata în vârstă de 6 ani într-o pădure de pe raza localităţii Cojasca.

Anchetatorii au intervenit la faţa locului, unde l-au identificat pe bărbat. Lângă acesta se afla lângă cadavrul fetiţei pe care e acuzat c-ar fi înjunghiat-o. Din primele cercetări, criminaliştii spun că fetiţa a murit în urma unor răni produse prin înjunghiere.

Citeşte şi: EXCLUSIV | Cum a fost aranjat concursul pentru postul de manager la Spitalul Universitar! Adriana Nica, fostul director, a fost exclusă fraudulos din competiție pentru o adeverinţă medicală. Pentru cine au fost făcute jocurile și cine a câștigat

Individul a comis gestul necruţător, după ce s-a certat prin telefon cu fratele său, care este tatăl fetiţei şi care este plecat să muncească în Germania. Vestea a căzut ca un trăsnet peste rudele familiei. Principalul suspect în cazul crimei ar avea probleme de comportament, spun localnicii din Cojasca.

Mama fetiței de 6 ani a plecat de lângă ea, iar tatăl ei este plecat la muncă în străinătate. Unchiul cu care locuia se pare că ar fi avut o altercație cu tatăl fetei și, drept răzbunare, tânărul de 25 de ani a văzut negru în fața ochilor, a pus mâna pe cuțit și a înjunghiat-o pe minoră, în gât. După ce și-a revenit din șoc, autorul a sunat chiar el la 112 și i-a chemat pe polițiști. Minora se afla în grija bunicii și a unchiului ei, conform Mditv.

Mai mult, sătenii cred că tânărul suferea de o depresie şi bănuiesc c-ar fi avut probleme psihice deoarece nu de puține ori amenința pe oricine îi ieșea în cale.

Bărbatul a fost imobilizat şi condus la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dâmboviţa, fiind ulterior reţinut pentru 24 de ore.

În cauză, sunt efectuate cercetări sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Dâmboviţa, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor calificat.

Citeşte şi: Crimă înfiorătoare în Dâmboviţa. Fetiţă de şase ani, ucisă de unchiul ei într-o pădure. Atrocitatea, comisă din răzbunare