Bărbatul din Prahova care şi-a înjunghiat iubita în zona gâtului a fost eliberat. Procurorul a considerat că fapta sa nu este una gravă

Decizie scandaloasă a unui procuror din Prahova. Magistratul a lăsat în libertate un tânăr de 21 de ani care şi-a înjunghiat iubita în zona gâtului, după ce fata a pus capăt relaţiei. Agresorul a fost reţinut iniţiale de poliţişti, dar procurorul de caz a considerat că fapta tânărului nu este atât de gravă încât să fie încadrată ca tentativă de omor.

RomaniaTV.net
13 mai 2019, 09:02
Bărbatul din Prahova care şi-a înjunghiat iubita în zona gâtului a fost eliberat. Procurorul a considerat că fapta sa nu este una gravă

Agresiunea a avut loc sâmbătă, 11 mai, în satul Plaiul Câmpinii din comuna prahoveană Şotrile. Tot scandalul a început după ce o tânără, în vârstă de 18 ani, a decis să pună capăt relaţiei pe care o avea de câteva luni cu un bărbat mai mare decât ea cu patru ani. Femeia și-a strâns lucrurile și a plecat la mama sa, dar bărbatul a venit după ea și a agresat-o.

Bărbatul a atacat-o pe tânără cu un briceag și, potrivit Serviciului Județean de Ambulanță Prahova, a tăiat-o în zona gâtului şi i-a provocat mai multe plăgi punctiforme la nivelul feței. În apărarea fetei au sărit rudele sale. Rănită, fata a fost transportată la spitalul din Câmpina.

Potrivit reprezentanților Poliției Prahova, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, dar procurorul de caz a apreciat că fapta tânărului nu poate fi încadrată la tentativă de omor astfel că agresorul a fost lăsat în libertate.

Bărbatul este cercetat pentru loviri şi alte violenţe şi are restricţie să se mai apropie de victimă.