Bărbatul din Sighetu Marmaţiei care a înjunghiat-o mortal pe patroana soţiei lui, adus la judecată

Criminalul din Sighetu Marmaţiei care a înjunghiat o femeie care o ajutase pe soţia lui să plece în străinătate este adus în faţa judecătorilor. Victima a murit la spital, din cauza rănilor, iar bărbatul riscă ani grei de închisoare.

RomaniaTV.net
24 mai 2013, 06:53
Bărbatul din Sighetu Marmaţiei care a înjunghiat-o mortal pe patroana soţiei lui, adus la judecată

Bărbatul în vârstă de 48 de ani a fost reţinut joi, după ce a înjunghiat-o în plină stradă pe patroana la care lucra soţia lui. Întreaga scenă a fost surprinsă de camerele de supraveghere din zonă.

Agresorul a aflat că soţia lui, plecată în străinătate, are de gând să divorţeze. Orbit de furie, el a pus mâna pe cuţit şi a decis să o omoare pe patroana magazinului, care o ajutase pe femeie să plece din ţară. Totul s-a petrecut sub ochii trecătorilor.

Pe imaginile surprinse de camerele de supraveghere se vede cum bărbatul, în vârstă de 48 de ani, intră în magazinul alimentar, o trage pe femeie afară şi o lovește cu cuţitul.

După ce a atacat-o, bărbatul a fugit. Femeia a scos telefonul mobil, dar după câteva minute s-a aşezat lângă un copac, pentru că i se făcuse rău.

Femeia a fost transportată la spital, însă a murit pe masa de operaţie. Agresorul a fost prins după 20 de minute. El riscă până la 15 ani de închisoare.