Bărbatul din Timiş acuzat de omor în urma unui scandal cu bâte şi topoare a fost arestat

Bărbatul acuzat de omor în urma scandalului cu bâte, cuţite, topoare şi răngi, petrecut în noaptea de sâmbătă spre duminică, în localitatea timişeană Lenauheim, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

19 iul. 2015, 20:01
Bărbatul din Timiş acuzat de omor în urma unui scandal cu bâte şi topoare a fost arestat

Duminică după-amiază, Tribunalul Timiş a emis pe numele bărbatului un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile, timişeanul fiind cercetat pentru omor, potrivit Mediafax. Acesta este acuzat că, în timpul scandalului la care au luat parte în jur de 15 persoane, l-a lovit cu un par în cap pe un bărbat de 36 de ani, cu care fratele său avusese o altercaţie în cursul după-amiezii de sâmbătă.

Potrivit unor surse judiciare, conflictul a început sâmbătă, în jurul orei 17.00, când pe una din străzile din Lenauheim un bărbat ambala motorul maşinii. La un moment dat, un alt bărbat care locuia pe acea stradă a ieşit la poartă şi i-a spus acestuia să înceteze deoarece îi deranjează familia şi vecinii.

Cei doi s-au luat la ceartă şi chiar la bătaie cu pumnii, însă conflictul a fost aplanat repede de către poliţiştii ajunşi la faţa locului şi care i-au amendat pe ambii bărbaţi pentru tulburarea liniştii publice.

După aproximativ cinci ore, şoferul care îşi ambalase motorul maşinii s-a întors pe aceeaşi stradă cu intenţia de a se răzbuna, el fiind însoţit de mai mulţi bărbaţi, cu toţii coborând din patru maşini. Ei s-au oprit la poarta bărbatului care ceruse linişte, iar acestuia din urmă i-au sărit în ajutor rudele, astfel că incidentul s-a transformat într-o bătaie generală cu bâte, cuţite, topoare şi răngi.

Fratele şoferului care îşi ambalase maşina şi care venise să se răzbune s-a repezit la bărbatul în vârstă de 36 de ani, care îi ceruse să facă linişte, lovindu-l în cap cu un par, în urma loviturii puternice acesta căzând la pământ.

Imediat, o parte dintre agresori s-au urcat în două maşini şi au încercat să fugă, în timp ce celelalte două maşini au fost atacate cu topoare şi răngi de rudele celui căzut la pământ.

Vecinii, speriaţi de amploarea acestui conflict, au sunat la numărul de urgenţe 112, iar la faţa locului au intervenit jandarmii şi echipele de la Serviciul de Acţiuni Speciale (SAS) care au oprit scandalul.

Bărbatul de 36 de ani căzut la pământ a fost urcat într-o maşină de către rude pentru a fi transportat la spitalul din oraşul Jimbolia, însă pe drum s-au întâlnit cu ambulanţa care fusese chemată la faţa locului. Bărbatul, aflat în comă profundă, a murit în drum spre spital. El era căsătorit şi avea trei copii, cel mai mic în vârstă de un an.

Fratele şoferului venit să se răzbune, care l-a atacat cu parul pe bărbatul de 36 de ani care a murit, a fost rănit, fiind transportat iniţial la Spitalul din Jimbolia, însă ulterior fiind transferat la Spitalul Municipal din Timişoara.

În timpul conflictului, au fost răniţi şi părinţii tânărului decedat, aceştia fiind transportaţi la spital cu mai multe răni, alte câteva persoane participante la scandal fiind rănite şi primind îngrijiri medicale la faţa locului, fără să aibă nevoie de internare în spital.

Cei implicaţi în scandal sunt urmăriţi penal pentru omor, loviri şi alte violenţe şi tulburarea liniştii publice.


loading...
Partenerii noștri