Bărbatul împuşcat mortal de poliţişti într-un hotel din Bucureşti era drogat

Bărbatul care a fost împuşcat mortal de un poliţist într-un hotel de lux din Bucureşti ar fi fost drogat în momentul tragediei. De asemenea, în apartamentul său s-ar fi găsit mai multe sticle cu băutură şi substanţe stupefiante. 

30 apr. 2020, 04:54
Bărbatul împuşcat mortal de poliţişti într-un hotel din Bucureşti era drogat

Potrivit unor surse Gândul, Alexandru Gâzdac, bărbatul împuşcat de un polițist după ce i-ar fi atacat pe oamenii legii cu două obiecte ascuțite, ar fi fost drogat. Sursele citate au dezvăluit că tragicul eveniment s-a produs foarte repede, iar agentul care a folosit arma ar fi golit încărcătorul, în care se aflau șase gloanțe, în numai câteva secunde.

În locuința victimei, care locuia într-un apartament pe care sora sa îl deținea în hotelul respectiv, situat în sectorul 1, s-ar fi găsit droguri și mai multe sticle de alcool.

Agentul care a tras a solicitat consiliere psihologică.

Reamintim că tragedia s-a produs în a treia zi de Paște, în jurul orei 4.00 dimineaţa, după ce paznicul hotelului  din cartierul Pajura a anunțat prin numărul de urgență 112 că un bărbat aproape dezbrăcat, care locuiește în hotelul respectiv, încearcă să îl omoare.

La fața locului au ajuns mai mulți polițiști ai Secției 5, care au găsit la fața locului un individ îmbrăcat numai în lenjerie intimă cu o foarfecă în mână. Acesta l-a rănit pe unul dintre agenți, după care a fugit pe scări.

Câteva etaje mai sus, agresorul a fost ajuns din urmă și a încercat să lovească din nou, moment în care a fost împușcat. Rănit în zona pieptului, Alexandru Gâzdac a fost transportat de urgență la Spitalul de Urgență Elias, însă medicii nu au reușit să-l salveze.

Citeşte şi Bărbat împuşcat mortal de poliţişti în Bucureşti. Primele imagini de la faţa locului VIDEO