Bărbatul mutilat la proteste: Aş vrea să îl întâlnesc pe jandarmul care mi-a distrus piciorul VIDEO

Tânărul bătut cu bestialitate de către jandarmii mobilizaţi la protestele din Capitală păstrează încă vie în minte scena în care a fost lovit fără milă. Internat la Spitalul Floreasca cu fractură deschisă de gambă, el a înţeles că "osul nu s-ar fi rupt în halul ăsta, nu ar fi fost atât de zdrobit dacă era doar de la o lovitură. Muşchiul a fost făcut ferfeniţă, iar medicii mi-au confirmat că numai ceva care explodează ar fi produs aşa ceva".

RomaniaTV.net
13 mart. 2012, 09:15
Bărbatul mutilat la proteste: Aş vrea să îl întâlnesc pe jandarmul care mi-a distrus piciorul VIDEO

„Dintr-o dată, am picat pe pământ, am simţit ceva în picioare şi firul s-a rupt. Loviturile au încetat doar în momentul în care camerele de luat vederi au început să filmeze. Avocatul meu a obţinut unele înregistrări în care se observă clar cum unul dintre jandarmi, văzând unde s-a ajuns, le spune celorlalţi să înceteze. (…) Cu ce drept au tras ei în mine?”, a declarat bărbatul pentru jurnalul.ro.

Împreună cu avocatul său, tânărul a depus o plângere la Tribunalul Militar. „Aş vrea să fie tras la răspundere cel care m-a schilodit. (…) Aş vrea să îl întâlnesc pe jandarmul care mi-a distrus piciorul. Nu i-aş spune nimic, doar aş vrea să îl privesc în ochi şi să văd dacă el are puterea să facă la fel. Să mă privească în ochi, fără să se ascundă după cagulă, scut, bastoane sau fumigene„, a mai spus victima.