Detalii şocante despre bătaia din Piaţa Constituţiei. De la ce a pornit scandalul

Bărbatul care a murit în urma scandalului din Piața Constituției fusese plătit pentru a lua parte la încăierare. În plus, în momentul scandalului, el era beat.

08 oct. 2019, 07:11
Detalii şocante despre bătaia din Piaţa Constituţiei. De la ce a pornit scandalul

Bărbatul care a fost omorât în fața Parlamentului fusese adus la București de liderul bătăușilor din Giurgiu, scrie a1.ro. Bărbatul a fost plătit cu 100 de euro pentru participare la scandal.

Citeşte şi Sportivi reţinuţi în cazul bătăii din Piaţa Constituţiei. Erau apropiaţi ai celui mai temut clan din Bucureşti

În plus, s-a aflat și motivul scandalului. Totul ar pornit de la doi proxeneți, unul din București, celălalt din Giurgiu, care aveau de împărțit o sumă de bani după ce amândoi exploataseră sexual aceeași femeie. Cei doi au stabilit să se întâlnească în Piața Constituției, însă proxenetul din Capitală a venit însoțit de cel puțin 30 de bărbați care să-i sară în ajutor, în timp ce cel din Giurgiu, care era singur.

Înainte să se întâlnească cu rivalul său, însă, bărbatul a apelat la niște oameni care-i datorau banii și le-a dat câte 100 de euro ca să vină la București, să fie prezenţi la discuţii. Deși fiecare dintre ei a sperat că lucrurile nu vor degenera, atunci când s-au văzut față în față s-au luat la bătaie.