Sportivi reţinuţi în cazul bătăii din Piaţa Constituţiei. Erau apropiaţi ai celui mai temut clan din Bucureşti

Şase persoane au fost reţinute, în noaptea de vineri spre sâmbătă, după scandalul de săptămâna trecută din Piaţa Constituţiei, soldat cu moartea unui bărbat, a anunţat Poliţia Capitalei. Alţi suspecţi au reuşit să fugă înainte de percheziţii. Potrivit România TV, toţi cei reţinuţi sunt boxeri. Pe reţelele de socializare au poze împreună, participă la evenimente.

RomaniaTV.net
05 oct. 2019, 07:22
Sportivi reţinuţi în cazul bătăii din Piaţa Constituţiei. Erau apropiaţi ai celui mai temut clan din Bucureşti

Printre persoanele reţinute de Poliţie în cazul crimei de duminică din Piaţa Constituţiei se află şi un antrenor de box. Este vorba despre Romeo Păun, antrenor de box la Clubul Dinamo.

Incidentul a avut loc duminica trecută, în jurul orei 22,30. Mai multe persoane s-au bătut în Piaţa Constituţiei. În urma conflictului, un bărbat a fost rănit şi, în pofida ajutorului medical de urgenţă, s-a constatat decesul. Un alt bărbat a fost rănit, el suferindt un traumatism la nivelul capului. Potrivit Poliţiei, persoanele implicate, pe fondul unui conflict mai vechi, s-ar fi întâlnit în Piaţa Constituţiei, iar la un moment dat discuţiile au degenerat. Surse judiciare au repcizat că scandalul a pornit de la banii pe care proxeneţii îi aveau de împărţit pentru traficarea unor fete în străinătate.