Bărbatul suspectat că l-a ucis pe afaceristul Abel Apostol rămâne după gratii

Bărbatul suspectat că l-a ucis pe omul de afaceri Abel Apostol rămâne după gratii, potrivit România TV. Cererea de judecare în stare de libertate i-a fost respinsă, deşi avocaţii săi au spus că probele din dosar sunt inexistente, iar cadavrul nu a fost găsit, la fel ca în cazul Elodiei.

01 iul. 2014, 08:24
Bărbatul suspectat că l-a ucis pe afaceristul Abel Apostol rămâne după gratii

Adrian Buleu, suspectul în cazul crimei de la baza sportivă din Arad, rămâne în spatele gratiilor, după ce magistraţii Curţii de Apel Timişoara au respins cererea de înlocuire a arestului preventiv cu arestarea la domiciliu.

Citeşte şi Ipoteză ŞOC în cazul afaceristului Abel Apostol

Din ce în ce mai multe detalii interesante încep să iasă la iveală din dosar. Din declaraţiile martorilor din rechizitoriu reiese faptul că Abel Apostol era un om care avea relaţii dubioase. Suspectul în acest caz susţine că în ziua în care Abel Apostol a dispărut, la baza sportivă pe care o administra împreună cu Abel Apostol şi-au făcut apariţia doi ucrainieni, cărora victima le datora bani. Aceştia l-au ameninţat pe suspect să îşi incendieze maşina, în caz contrar, familia lui va avea de suferit.

Un alt martor cheie în acest dosar, amanta lui Adrian Buleu, a declarat în faţa procurorilor că Abel Apostol i-ar fi procurat un buletin fals, cu care aceasta a reuşit să iasă din ţară în urmă cu doi ani, pe vremea când era minoră.

CITEŞTE ŞI: Noi informaţii ies la iveală în cazul dispariţiei lui Abel Apostol