Un an de la dispariţia lui Abel Apostol. Cadavrul bărbatului nu a fost găsit nici acum

S-a împlinit un an de la dispariţia fără urmă a omului de afaceri din Arad, Abel Apostol. Între timp, anchetatorii au trimis în judecată un suspect, dar cadavrul bărbatului de 56 de ani este în continuare de negăsit. Familia aşteaptă cu disperare răspunsuri şi îşi alină suferinţa doar cu pozele lui Abel.

02 mai 2014, 07:17
Un an de la dispariţia lui Abel Apostol. Cadavrul bărbatului nu a fost găsit nici acum

Pentru familia lui Abel Apostol, timpul pare că s-a oprit în loc, informează România TV. Durerea nu a trecut. E mai acută cu fiecare minut în care nu ştiu nimic despre soarta omului de afaceri.

„Toate sarbatorile nu au insemnat nimic, tot cu gandul acolo, toate discutiile le avem in legatura cu tatal meu. Nimeni nu ştie unde este, nimeni nu mai ridica un deget, ei sunt multumiti ca au un om trimis in judecata”, a delcarat fiul lui Abel Apostol, Albert.

Citeşte şi Procesul bărbatului acuzat de uciderea omului de afaceri Abel Apostol, strămutat la Reşiţa

„A fost un an ciudat, plin de frustrari, frustrarea ca nu l-am putut gasi, ca inca criminalul nu a fost condamnat si speranta sa-l gasim sa-l putem inmormanta”, a spus Willi Glasser, prieten de familie cu omul de afaceri.

Anul trecut, pe 1 mai, Abel Apostol a dispărut de la baza sportivă pe care o deţinea pe malul Mureşului. În parcarea clubului i-a rămas maşina, însă bărbatul parcă a fost înghiţit de pământ. Familia s-a gândit imediat la un suspect. Partenerul de afaceri al lui Abel, omul cu care acesta avusese nenumărate conflicte din cauza banilor. Adrian Buleu a ajuns după gratii la o săptămână după dispariţie. Numai că, în cele 7 zile în libertate, acesta a apucat să şteargă urmele ce l-ar fi putut lega de crimă. Cel puţin asta susţin anchetatorii, în rechizitoriu.

Citeşte şi Anchetatorii au o nouă pistă în cazul morţii afaceristului Abel Apostol. Vezi ce spune soţia VIDEO

„Este un moment trist si anume sa constatam ca la un an de la inceperea cercetarilor, suntem intr-o nerezolvare, de fapt, a solutiilor pentru ca nu stim ce soarta a avut el, banuim doar ca a fost ucis de Buleu, dar mai grav mi se pare ca familia nu are nicio mangaiere vizavi de aceasta soarta dramatica”, a declarat Vasile Ungureanu, avocatul familiei Apostol. 

Familia speră ca judecata să ajungă la final, iar vinovaţii să plătească. La doua luni de la arestarea preventiva a lui Adrian Buleu, acesta este trimis in judecata pentru omor si distrugere. Au fost citati martori care si-au schimbat declaratiile, iar procesul a fost mutat din Arad, pe motivul excesivei mediatizari.

„Procesul este pe final. Din cate se vede si din cate mi-au spus si avocatii strategia lor este de a tergiversa procesul, de a amana cat mai mult sentinta”, a mai spus Albert Apostol.