Bărbatul suspectat că l-a ucis pe patronul din Arad susţine că a fost BĂTUT în arest

Bărbatul arestat în cazul lui Abel Apostol, patronul dispărut din Arad, susţine că poliţiştii au încercat să-l convingă prin violenţă să-şi recunoască fapta. Luni, magistraţii nu au fost impresionaţi de dovezile aduse de suspect şi au respins cererea de eliberare din arest.

RomaniaTV.net
13 mai 2013, 12:41
Bărbatul suspectat că l-a ucis pe patronul din Arad susţine că a fost BĂTUT în arest

Suspectul în cazul dispariţiei omului de afaceri din Arad Abel Apostol a arestat în data de 9 mai pe 29 de zile pentru omor calificat.

Cadavrul bărbatului dispărut nu a fost descoperit, însă magistraţii au considerat că există suficiente probe pentru arestarea preventivă a suspectului.

În timpul audierilor din sala de judecată, suspectul nu a făcut niciun fel de declaraţii, însă la final judecătorul l-a întrebat dacă face recurs, acesta confirmând.

Omul de afaceri din Arad Abel Apostol, dat dispărut de către familie, este căutat de vineri, 3 mai, fiul bărbatului susţinând că tatăl său fusese ameninţat cu moartea de către asociatul său în afaceri. Familia menţiona că omul de afaceri, în vârstă de 55 de ani, a fost văzut ultima dată în seara de 1 mai, în incinta bazei sportive pe care o deţine.

Potrivit anchetatorilor, suspectul l-a ucis în bătaie pe Abel Apostol, apoi a dus cadavrul într-un loc izolat din Pădurea Vladimirescu şi a incendiat maşina cu care l-a transportat.