Bărbatul suspectat că şi-a ucis iubita, profesoară în Cluj-Napoca, a fost prins la Oradea. Ce ar urma să i se întâmple acum

Ferenc Bone, presupusul asasin al profesoarei din Cluj-Napoca, a fost prins în Oradea, în urma unei anchete contra cronometru a Poliției Române și acum se află în custodia autorităților.

26 mai 2022, 23:33
Bărbatul suspectat că şi-a ucis iubita, profesoară în Cluj-Napoca, a fost prins la Oradea. Ce ar urma să i se întâmple acum

Bărbatul este suspectat că şi-a ucis iubita, o femeie de 30 de ani, i-a învelit trupul în saci de gunoi şi l-a aruncat pe un câmp. Poliţiştii l-au dat în urmărire şi au transmis în întreaga ţară şi fotografia maşinii cu care victima şi presupusul agresor au circulat și, până la urmă l-au găsit.

Presupusul criminal a fost identificat, după ce cazul a fost intens mediatizat în presă

Potrivit site-ului local ebihoreanu Boné Ferenc, 43 de ani, din judeţul Arad, cel cu care Beáta Molnar, victima bărbatului a plecat sâmbătă dimineaţă din municipiul Cluj-Napoca, într-o excursie de o zi şi care s-a făcut nevăzut în aceeaşi zi, a fost găsit de poliţiştii bihoreni în cartierul Velenţa, în apropierea Gării CFR.

„În urma activităţilor investigativ-operative, dar şi a mediatizării situaţiei în cauză, bărbatul în vârstă de 43 de ani a fost depistat de către poliţiştii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bihor, în acest moment aflându-se în custodia acestora”, a transmis, joi seară, IPJ Cluj.

Citește și: Cine este presupusul criminal al femeii dispărute din Cluj-Napoca. Bone Ferenc are dosar penal după ce şi-ar fi bătut fosta iubită

Înainte să moară,  Beata Molnar  plecase cu iubitul, şi el fost profesor, într-o excursie. Apoi nu a mai răspuns la telefon. Partenerul ei de viață ar fi strangulat-o, apoi a adus-o într-un loc retras, în spatele unei foste benzinării, şi i-a acoperit corpul cu saci negri și cu crengi uscate. Femeia nu ar fi fost găsită daca polițiștii din comuna Borod nu ar fi periat foarte bine zona.

Ce le făcea fostelor iubite Ferenc Bone

Femeile care au fost implicate sentimental cu Ferenc Bone, presupusul asasin al profesoarei din Cluj-Napoca, spun că bărbatul este extrem de periculos. Fiecare relație începea cu dragoste ca în filme și se termina în cele mai dure bătăi.

O jurnalistă din Cluj a reconstituit câteva declarații ale fostelor iubite ale individului. A vrut să tragă un semnal de alarmă şi să le prevină pe viitoarele victime, scrie antena3.

„Îmi curgea sângele din nas și mâinile mi erau pline de sânge până la brațe, fața mea era plină de sânge pur. L-am întrebat dacă este mulțumit acum. Mi-a răspuns că da, acum este mulţumit”, mărturisea una dintre tinere.

„Mi-a aruncat telefonul din mână şi a început să mă lovească. A ajuns în spatele meu, m-a trântit la pământ și m-a prins și m-a sugrumat până am leşinat. Când m-am trezit pe podeaua bucătăriei, la început n-am înţeles unde eram.

Citește și: Șocant! Ce le făcea fostelor iubite Ferenc Bone, presupusul criminal al profesoarei din Cluj-Napoca: „M-a sugrumat până am leşinat”

Am oftat si m-am întins pe saltea. A venit la mine şi s-a culcat lângă mine apoi a zis: Iepuraş, capul tău a devenit violet iar la gură ai făcut spume”, rememorează ea.

„În timpul relației noastre, am refuzat mai multe oportunități de a lucra, de a mă educa, de a mă distra și de a călători de frica supărării lui. Dacă mi s-a întâmplat un lucru pozitiv sau am avut o realizare, am preferat să păstrez secretul”, a scris o altă victimă.