Șocant! Ce le făcea fostelor iubite Ferenc Bone, presupusul criminal al profesoarei din Cluj-Napoca: „M-a sugrumat până am leşinat”

Femeile care au fost implicate sentimental cu Ferenc Bone, presupusul asasin al profesoarei din Cluj-Napoca, spun că bărbatul este extrem de periculos. Fiecare relație începea cu dragoste ca în filme și se termina în cele mai dure bătăi. Acum, individul este cautat, sub suspiciunea de crimă, în România și Uniunea Europeană.

26 mai 2022, 22:00
Șocant! Ce le făcea fostelor iubite Ferenc Bone, presupusul criminal al profesoarei din Cluj-Napoca: „M-a sugrumat până am leşinat”

Deși a fost prevenită să nu spună da avansurilor bărbatului, Beata Molnar a vrut să-i dea o şansă. La prima vedere, Ferenc Bone pare o persoană de nota zece. Un actor şi fost profesor asistent la Universitatea Sapientia cu un CV impresionant, pasionat de cultură și artă, cu doctorat la Budapesta.

Mărturiile șocante ale femeilor care s-au iubit cu Ferenc Bone, presupusul criminal al profesoarei din Cluj-Napoca

Dar, firea lui sensibilă a fost mereu, spun fostele lui iubite, doar de fațadă. După ce îi cădeau în plasă, Ferenc îşi arăta adevărata faţă. Aşa s-a întâmplat cu o tânără din Zarand. În vara lui tânăra 2020 a fost bătută de actor până a fost băgată în spital.

Violența i-a adus o condamnare cu suspendare de un an şi 3 luni dar şi desfacerea contractului de la universitate. La proces, victima a dus în faţa judecătorului declaraţiile scrise ale unor foste iubite. 3 la număr şi toate au descris relaţii de coşmar cu Bone.

Citește și: Cine este presupusul criminal al femeii dispărute din Cluj-Napoca. Bone Ferenc are dosar penal după ce şi-ar fi bătut fosta iubită

O jurnalistă din Cluj a reconstituit câteva declarații ale fostelor iubite ale individului. A vrut să tragă un semnal de alarmă şi să le prevină pe viitoarele victime, scrie antena3.

„Îmi curgea sângele din nas și mâinile mi erau pline de sânge până la brațe, fața mea era plină de sânge pur. L-am întrebat dacă este mulțumit acum. Mi-a răspuns că da, acum este mulţumit”, mărturisea una dintre tinere.

„Mi-a aruncat telefonul din mână şi a început să mă lovească. A ajuns în spatele meu, m-a trântit la pământ și m-a prins și m-a sugrumat până am leşinat. Când m-am trezit pe podeaua bucătăriei, la început n-am înţeles unde eram.

Am oftat si m-am întins pe saltea. A venit la mine şi s-a culcat lângă mine apoi a zis: Iepuraş, capul tău a devenit violet iar la gură ai făcut spume”, rememorează ea.

„În timpul relației noastre, am refuzat mai multe oportunități de a lucra, de a mă educa, de a mă distra și de a călători de frica supărării lui. Dacă mi s-a întâmplat un lucru pozitiv sau am avut o realizare, am preferat să păstrez secretul”, a scris o altă victimă.

Ferenc Bone este dat în urmărire internațională

Ferenc Bone este căutat atât în România cât şi în spaţiul Uniunii Europene. Semnalmente: înălțime aproximativă: 1,80, 75-80 de kg, ochi căprui, păr brunet, fața ovală.

Citește și: Surpriză neplăcută pentru un şofer din Cluj: şi-a găsit maşina stropită cu ciment. „Dorel încă nu dezamăgeşte”

Persoanele care pot furniza orice informaţii despre bărbat sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să apeleze gratuit 112!

 


loading...
Partenerii noștri