Barbie şi Ken, în varianta umană, s-au întâlnit faţă-n faţă. Uite cum arată cele două „păpuşi” FOTO

Lacey Wildd şi Justin Jedlica au avut parte de o întâlnire inedită. Cei doi s-au fotografiat împreună şi au atras atenţia tuturor celor din jur cu aspectul lor neobişnuit.

01 sept. 2014, 15:24

Lacey, care este mama a 6 copii, are implanturi cu silicon marimea LLL si spune ca planuieste sa-si mareasca bustul din nou. Dupa noile implanturi, sanii ei vor cantari 19 kilograme, o greutatea uriasa, care, cel mai probabil, ii va afecta coloana, potrivit perfecte.ro.

Desi a suferit deja 12 interventii, vazand ca la moda este sa semeni cu papusa Barbie, a apelat din nou la chirurgul estetician pentru a-si modifica trasaturile fetei. Si daca tot a ajuns in sala de operatie si-a marit si posteriorul si si-a subtiat talia!

Justin Jedlica, recunoscut mai ales sub pseudonimul de „Ken uman”, si-a supus corpul la 90 de operatii si sustine ca procesul de transformare nu s-a incheiat. Cu peste 100.000 $ investiti in serviciile chirurgilor plasticieni, new yorkezul inca mai vrea sa modifice anumite trasaturi ale aspectului lui fizic, pentru a semana si mai mult cu papusa Ken.

CITEŞTE ŞI Barbie de România este patinatoare şi trăieşte în Oregon. Uite-o cum arată FOTO