Barbie şi Oppenheimer domină nominalizările pentru Globurile de Aur 2024. Margot Robbie, Leonardo DiCaprio, Bradley Cooper şi Cillian Murphy, pe lista favoriţilor

Barbie și Oppenheimer se află în fruntea nominalizărilor pentru Globurile de Aur 2024, având cele mai multe nominalizări, 9 și, respectiv, 8. Printre filmele notabile se numără "Killers of the Flower Moon" și "Poor Things", fiecare cu 7 nominalizări.

12 dec. 2023, 11:02
Barbie şi Oppenheimer domină nominalizările pentru Globurile de Aur 2024. Margot Robbie, Leonardo DiCaprio, Bradley Cooper şi Cillian Murphy, pe lista favoriţilor
Barbie şi Oppenheimer domină nominalizările pentru Globurile de Aur 2024. Emma Stone, Leonardo DiCaprio, Bradley Cooper şi Cillian Murphy, pe lista favoriţilor

Barbie şi Oppenheimer domină nominalizările pentru Globurile de Aur 2024. Nominalizații la actorie includ nume precum Emma Stone, Leonardo DiCaprio, Cillian Murphy și Da’Vine Joy Randolph. Ceremonia de decernare va avea loc la Los Angeles pe 7 ianuarie, anunţă BBC.

Citeşte şi: Secretele cuplului Dani Oţil – Gabriela Prisăcariu. Cum menţin pasiunea după sosirea copilului: „Avem o regulă!”

În categoria TV, Succession conduce cu 9 nominalizări, inclusiv pentru cel mai bun serial. Alte seriale notabile nominalizate includ „Murders in the Building”, „The Diplomat”, „The Morning Show” și „The Crown”. Filmul sud-coreean „Past Lives” este cel mai nominalizat film de limbă non-engleză, cu un total de 5 nominalizări.

Nominalizările pentru Barbie includ categorii precum „cea mai bună actriță într-un musical sau comedie” pentru Margot Robbie și „cel mai bun regizor” pentru Greta Gerwig. Oppenheimer este recunoscut pentru realizările cinematografice și de box office, având nominalizări pentru „cel mai bun regizor” pentru Christopher Nolan și pentru actorie, inclusiv Cillian Murphy.

Citeşte şi: Alina Sorescu, momente teribile din cauza unui fan obsedat. „M-am confruntat cu nişte situaţii care par desprinse din filme” VIDEO

Globurile de Aur 2024, care inițial nu erau programate să fie transmise, vor fi difuzate pe rețeaua CBS și pe Paramount+, după un acord recent. Ceremonia rămâne o ocazie de bucurie și relaxare pentru celebrități înainte de sezonul mai solemn al premiilor cinematografice.