Secretele cuplului Dani Oţil – Gabriela Prisăcariu. Cum menţin pasiunea după sosirea copilului: „Avem o regulă!”

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu, unul dintre cuplurile frumoase din showbiz-ul de la noi, dezvăluie cum reușesc să mențină pasiunea în cuplu după ce au devenit părinții unui băiețel sănătos. Cei doi, căsătoriți de curând, împărtășesc o regulă nescrisă pe care o respectă cu strictețe pentru a păstra echilibrul în relația lor.

12 dec. 2023, 09:03
Secretele cuplului Dani Oţil – Gabriela Prisăcariu. Cum menţin pasiunea după sosirea copilului: „Avem o regulă!”
Secretele cuplului Dani Oţil - Gabriela Prisăcariu. Cum menţin pasiunea după sosirea copilului: "Avem o regulă!"

Secretele cuplului Dani Oţil – Gabriela Prisăcariu. Într-un interviu recent, Gabriela Prisăcariu a subliniat importanța timpului petrecut în doi, fără copil. Cuplul are obiceiul de a face escapade periodice, acordându-și timpul necesar pentru a menține flacăra pasiunii.

„Este extrem de important ca părinții să petreacă timp fără copil. Noi avem, cumva, o regulă nescrisă. O dată la ceva timp, ne luăm un week-end sau câteva zile doar pentru noi doi, și simțim din plin acel week-end”, a declarat Gabriela Prisacariu pentru SpyNews.

Citeşte şi: Motivul pentru care Iuliana Marciuc şi Adrian Enache s-au despărţit. „Fiecare a avut nevoie să se regăsească”

Cei doi își planifică atent momentele speciale în care pot să se bucure de intimitate și să se reconecteze ca parteneri de cuplu. Această strategie le permite să gestioneze responsabilitățile de părinți și să își mențină o relație armonioasă. „Vă dați seama că îl iubim pe Tiago de suntem leșinați, însă contează foarte mult ca acele câteva zile să fie doar pentru noi doi, ca și cuplu. Acasă ne întâlnim însă nu suntem pentru noi. Vara și iarna, atunci când are Dani vacanță, încercăm să plecăm o săptămână cu cel mic, o săptămână doar noi. Suntem norocoși, îi avem pe părinții mei care pot sta cu Tiago. Avem și bonă, însă nu l-am lăsat niciodată doar cu ea”, a mai spus Gabriela Prisăcariu.

Citeşte şi: Un nou scandal uriaş între Anamaria Prodan şi Reghecampf. Declaraţii incendiare despre trecutul antrenorului: „N-ai vrut nicio relaţie!”

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu au oferit, astfel, o perspectivă autentică asupra modului în care gestionarea timpului și prioritizarea relației pot contribui la menținerea pasiunii în cuplu, chiar și după ce au devenit părinţi. Cei doi s-au cununat religios anul acesta, pe 30 iulie.