Barcelona – Atletico Madrid 1-0: Catalanii, lideri detaşaţi în Spania

FC Barcelona - Atletico Madrid 1-0. Messi a decis derby-ul cu un gol superb din lovitură liberă

04 mart. 2018, 11:33
Barcelona – Atletico Madrid 1-0: Catalanii, lideri detaşaţi în Spania

Barcelona – Atletico Madrid 1-0 Lionel Messi a marcat un gol superb, din lovitură liberă, și a deschis scorul pe Camp Nou, în minutul 26. Golul este unul special pentru starul argentinian, care a ajuns astfel la cota 600 de reușite, în toată cariera.

Argentinianul de 30 de ani a avut nevoie de 747 de meciuri pentru a ajunge la această performanță. Messi a încris 539 de goluri în 624 de dueluri în tricoul blaugrana și 61 de goluri în 123 de selecții la naționala Argentinei.


Barcelona – Atletico Madrid LIVE VIDEO ONLINE 2018 DIGI SPORT. LIVE STREAMING TELEKOM.Barcelona, singura echipă neînvinsă din La Liga, este pe primul loc, având 66 de puncte. Atletico este la 5 puncte în urma catalanilor. Dacă se va impune azi, Barcelona are mari șanse să câștige campionatul Spaniei. În tur, scorul a fost egal, 1-1. 

FC Barcelona este marea beneficiară a înfrângerii celor de la Real Madrid. Vecina Espanyol le-a uşurat din plin viaţa jucătorilor de pe Camp Nou. Catalanii au rămas fără înfrângere în campionat, dar numărul remizelor s-a înmulţit. Barcelona are 20 de victorii şi şase rezultate de egalitate până acum. 66 de puncte au adunat Messi şi compania.

Barcelona – Atletico Madrid LIVE VIDEO ONLINE 2018 DIGI SPORT 2. LIVE STREAMING TELEKOM SPORT 2

Echipe probabile:

Barcelona: Ter Stegen – S. Roberto, Pique, Umtiti, Alba – Coutinho, Rakitic, Busquets, Iniesta – Messi, Suarez
Rezerve: Cillessen, Vermaelen, Digne, Paulinho, Paco Alcacer, A. Gomes, Dembele
Antrenor: Ernesto Valverde

Atletico Madrid: Oblak – Vrsalijko, Gimenez, Godin, Filipe – Koke, Thomas, Gabi, Saul – Griezmann, Diego Costa
Rezerve: Werner, Juanfran, Lucas, Olabe, Vitolo, Correa, Gameiro, Torres
Antrenor: Diego Simeone

Atletico Madrid continuă să viseze în această stagiune. O eventuală victorie în faţa catalanilor ar arunca în aer clasamentul. Echipa lui Simeone e pe locul 2 cu cinci puncte mai puţin faţă de Barcelona. 18 victorii au cei de la Atletico, şapte rezultate de egalitate şi o singură înfrângere. Espanyol este formaţia care a reuşit să o bată pe Atletico în această stagiune.

CLASAMENT