Barcelona tremură pentru calificarea în primăvara Ligii Campionilor. N-a reuşit s-o învingă pe Benfica şi speră într-o minune la Munchen

Penultima etapă din faza grupelor Ligii Campionilor a început marţi, cu două meciuri de la ora 19:45, iar restul de şase partide de la ora 22.00.

23 nov. 2021, 17:43
Barcelona tremură pentru calificarea în primăvara Ligii Campionilor. N-a reuşit s-o învingă pe Benfica şi speră într-o minune la Munchen

FC Barcelona avea nevoie de o victorie în meciul cu Benfica, dar nu a reuşit decât să termine la egalitate 0-0, astfel că va afla dacă se va califica în optimile Ligii Campionilor săptămâna viitoare. Catalanii vor juca însă pe terenul liderului autoritar al drupei, Bayern, care marţi seara a câştigat cu 2-1 la Kiev. În acelaşi timp, Benfica va primi vizita campioanei Ucrainei, Dinamo Kiev, care nu mai are nicio miză, fiind deja eliminată.

LIGA CAMPIONILOR, rezultatele meciurilor de marţi:

Grupa E

Dinamo Kiev – Bayern Munchen 1-2

FC Barcelona – Benfica Lisabona 0-0

Clasment: 1. Bayern 15p, 2. Barcelona 7p, 3. Benfica 5p, 4. Dianmo Kiev 1p.

Grupa F

Villareal – Manchester United 0-2

Young Boys Berna – Atalanta 3-3

Clasament: 1. Manchester 10p, 2. Villarreal 7p, 3. Atalanta 6p, 4. Young Boys 4p.

Grupa G

Lille – Salzburg 1-0

Sevilla – Wolfsburg 2-0

Clasament: 1. Lille 8p, 2. Salzburg 7p, 3. Sevilla 6p, 4. Wolfsburg 5p.

Grupa H

Chelsea – Juventus 4-0

Malmo FF – Zenit St. Petersburg 1-1

Clasament: 1. Chelsea 12p, 2. Juventus 12p, 3. Zenit 4p, Malmo 1p.

Click aici pentru a vedea Barcelona-Benfica

În Grupa E din UEFA Champions League, FC Barcelona se află pe locul 2, cu 6 puncte obţinute în primele patru etape. Două eşecuri şi două victorii are Barcelona, dar cu o victorie în această seară îşi poate asigura calificarea în optimi. În schimb, Benfica ocupă locul 3 în grupă, cu 4 puncte şi la rândul ei are nevoie de victorie pentru a trece în faţa formaţiei „blaugrana” în clasament.

Bayern este liderul grupei, cu 12 puncte, şi este deja calificată în optimi, iar Dinamo Kiev are un singur punct şi este scoasă din toate calculele.

Citeşte şi Biletul zilei pariuri1x2.ro: Ieri a fost VERDE. Astăzi, Liga Campionilor | Fotbal de 5 stele, selecții pe măsură!

Meciul care opune puternicele zilei se joacă la Londra, între Chelsea şi Juventus, liderele grupei H, însă miza este aici mai mică, ambele fiind deja calificate în optimi. În ultima etapă Chelsea a trecut de Leicester cu un categoric 3-0 în deplasare, în timp ce „dubla” din penalty a lui Bonucci a adus pentru Juventus succesul cu Lazio, scor 2-0. Italienii sunt neînvinși de trei meciuri consecutive, iar englezii de nu mai puțin de 9.