BARCELONA – JUVENTUS LIVE VIDEO STREAMING DOLCE SPORT: Nebunie pe Nou Camp!

BARCELONA - JUVENTUS LIVE VIDEO STREAMING DOLCE SPORT. ONLINE STREAM Liga Campionilor DOLCE Sport - VIDEO. Partida începe la ora 21:45 și este transmisă ÎN DIRECT pe DOLCE SPORT. Meciul va fi comentat LIVE TEXT și RomaniaTV.net.

19 apr. 2017, 18:59
BARCELONA – JUVENTUS LIVE VIDEO STREAMING DOLCE SPORT: Nebunie pe Nou Camp!

LIVE BARCELONA JUVENTUS LIVE 0-0 

FINAL DE MEC, 0-0

UPDATE 22:17 Ocazie Barcelona! Lionel Messi a fost din nou aproape de gol, însă şutul său s-a oprit în plasa laterală a lui Buffon.

UPDATE 22:06 Ratare Barcelona! Şansă mare irosită de Lionel Messi, care a reluat puţin pe lângă poarta apărată de Buffon.

UPDATE 22:01 Minutul 16. „Foarfecă” spectaculoasă a lui Cuadrado, care a trecut puţin peste poarta catalanilor. 

UPDATE 22:00 Minutul 15. Croatul Ivan Rakitic a şutat mult peste poartă, de la 18 metri.

UPDATE 21:58 Ocazie Juventus! Şansă importantă de gol a lui Juventus, ratată în minutul 13 de Gonzalo Higuain, al cărui şut a trecut puţin peste poarta lui Ter Stegen.


BARCELONA – JUVENTUS LIVE VIDEO STREAMING DOLCE SPORT. Misiunea spaniolilor este îngreunată de reputația torinezilor de a avea o apărare exemplară, însă JUVENTUS a dat semne de slăbiciune într-o partidă cu scenariu similar, returul din semifinalele Cupei Italiei cu Napoli. Acolo JUVENTUS a supraviețuit asaltului de final al napoletanilor, însă va reuși oare să oprească tripleta magică a Barcelonei: MESSI, SUAREZ, NEYMAR?

BARCELONA – JUVENTUS LIVE VIDEO STREAMING DOLCE SPORT. Partida începe la ora 21:45 și este transmisă ÎN DIRECT pe DOLCE SPORT. Meciul va fi comentat LIVE TEXT și RomaniaTV.net.

BARCELONA – JUVENTUS LIVE VIDEO STREAMING DOLCE SPORT. Neymar crede că Barcelona poate furniza încă un miracol, în returul cu Juventus

tacantul brazilian Neymar este încrezător că FC Barcelona va reuşi un nou miracol şi o va elimina pe Juventus Torino în manşa a doua, de miercuri, a sferturilor de finală a Ligii Campionilor la fotbal, chiar dacă italienii au câştigat cu 3-0 în tur, relatează Reuters. 

Ca şi în turul precedent, când Barca a eliminat-o pe PSG cu scorul general de 6-5, după ce pierduse cu 0-4 în meci tur, Neymar este optimist că jucătorii catalani vor reuşi un alt come back de senzaţie şi se vor califica în semifinale. 

”Trebuie să credem că putem face asta, a declarat Neymar la emisiunea de televiziune Esporte Interativo. Tatăl meu mi-a spus un lucru care mi-a rămas în cap şi cred că e adevărat. În faţa noastră va fi o echipă diferită, dar Barcelona este aceeaşi. Şi putem reuşi. Am reuşit o dată şi putem s-o facem şi a doua oară. Trebuie să dăm absolut maximum. Dacă totul merge bine, va exista un nou come back. Cred în echipă şi în forţa noastră. Acum totul e pierdut, aşa că nu mai avem ce pierde, ci doar de câştigat”. 

BARCELONA – JUVENTUS LIVE VIDEO STREAMING DOLCE SPORT. Starul brazilian, autor a două goluri în returul cu PSG (6-1), a avut prilejul să se odihnească în meciul de sâmbătă cu Real Sociedad (3-2) din campionat, din cauza suspendării de trei meciuri care nu îi va permite să joace nici cu Real Madrid, în El Clasico de duminica viitoare. 

La Barca este incert Javier Mascherano, care nu s-a antrenat luni, şi nu nu vor evolua nici Aleix Vidal şi Rafinha, accidentaţi. 

BARCELONA – JUVENTUS LIVE VIDEO STREAMING DOLCE SPORT. Iniesta (FC Barcelona), optimist în privinţa răsturnării rezultatului cu Juventus Torino în Liga Campionilor

Andres Iniesta speră că FC Barcelona va fi în măsură să întoarcă rezultatul cu Juventus Torino, miercuri, în returul sferturilor de finală ale Ligii Campionilor la fotbal, după 0-3 în tur. 

BARCELONA – JUVENTUS LIVE VIDEO STREAMING DOLCE SPORT. Pentru Barca a devenit o obsesie răsturnarea rezultatului după palma primită în turul sferturilor de finală în faţa lui Juventus Torino (0-3), acum o săptămână, pe Juventus Stadium. ”Există multe similitudini cu meciul împotriva lui PSG (când Barca a reuşit calificarea după 0-4 şi 6-1 – n.r.), a spus Andres Iniesta, căpitanul catalanilor, marţi, în conferinţă de presă. Noi trebuie să marcăm şi să le lăsăm puţine ocazii de a marca”. 

”La Torino, am jucat foarte prost, mai ales în prima repriză, a spus el. Vom încerca acum să răsturnăm situaţia. Juve încasează puţine goluri, însă continui să cred că putem întoarce situaţia şi, chiar dacă va fi dificil, este posibil”. 

În ce priveşte tactica pe care Barca o va adopta împotriva lui Juve, Iniesta a spus: ”Va trebui să avem răbdare şi să încercăm să fim eficienţi în atac. Va fi un rezultat dificil de obţinut, însă noi avem potenţialul şi argumentele pentru a-i destabiliza şi a încerca să evităm eliminarea. Nu ştiu cum va aborda Juve acest meci, dar ştiu că noi va trebui să atacăm pentru a marca”.

BARCELONA – JUVENTUS LIVE VIDEO STREAMING DOLCE SPORT. ”Obiectivul? Să marcăm cinci goluri”, spune Luis Enrique (Barcelona)

”Obiectivul este să marcăm cinci goluri”, a declarat marţi antrenorul Barcelonei, Luis Enrique, adăugând că se aşteaptă ca Juventus să înscrie cel puţin un gol miercuri, în returul sferturilor de finală ale Ligii Campionilor, ceea ce-i va constrânge pe catalani să marcheze de cinci ori pentru a se califica. 

BARCELONA – JUVENTUS LIVE VIDEO STREAMING DOLCE SPORT. Tehnicianul barcelonez a spus în conferinţa de presă că este o provocare ”mult mai uşoară” să întoarcă rezultatul cu Juve decât ”remontada” reuşită în turul precedent în faţa lui Paris Saint-Germain, pe care a învins-o cu 6-1 după ce pierduse în tur cu 0-4. 

”Ne aflăm în circumstanţe similare, însă avem nevoie de mai puţine goluri: de data asta, trei vor fi suficiente. Însă ţinând cont că adversara va avea şi ea ocazii şi că poate marca oricând, obiectivul este de a marca cinci goluri”, a anunţat Luis Enrique. 

”Având în vedere rezultatul din tur, va fi un meci în care nu avem nimic de pierdut şi asta elimină orice formă de presiune. În acest moment, adversarul are deja semifinala în buzunar şi va trebui să decidă dacă va ataca sau se va replia. Pentru noi, singura opţiune este să atacăm, să atacăm, să atacăm şi, chiar când ne vom relaxa, să continuăm să atacăm”, a insistat el. 

BARCELONA – JUVENTUS LIVE VIDEO STREAMING DOLCE SPORT. Dacă torinezii vor juca ofensiv pe Camp Nou şi vor înscrie două goluri, situaţia ar putea să se complice pentru catalani, însă asta nu-l îngrijorează pe Luis Enrique. 

”Atunci va trebui să marcăm şase goluri”, a spus el ironic. ”Ceea ce este sigur este că va fi o seară foarte specială pentru toată lumea şi în mod deosebit pentru suporterii barcelonezi”. 

Luis Enrique a precizat că are încredere în faptul că echipa sa va putea reuşi o nouă performanţă cu ajutorul fantasticului său public. 

”Sunt convins că dacă vom marca primul gol, Camp Nou îl va marca pe al doilea, iar al treilea va veni imediat”, a spus tehnicianul, provocându-i pe suporteri să creadă până la capăt. 

”Să nu plece din minutul 80, pentru că riscă să rateze totul. Noi vom lupta până la capăt. S-a văzut împotriva lui PSG că putem marca trei goluri în cinci minute, deci trebuie să rămânem cu toţi împreună până în minutul 95”, a adăugat Luis Enrique.

BARCELONA – JUVENTUS LIVE VIDEO STREAMING DOLCE SPORT. ALLEGRI: Juventus trebuie să joace la victorie

„Cel mai important lucru pentru noi este să uităm cele trei goluri înscrise în partida tur și să jucăm din nou la victorie”, a declarat și antrenorul celor de la JUVENTUS.

BARCELONA – JUVENTUS LIVE VIDEO STREAMING DOLCE SPORT. ECHIPE DE START:

BARCELONA – Ter Stegen; Jordi Alba, Pique, Umtiti; Sergio; Sergi Roberto, Rakitic, Iniesta, Neymar; Messi, Suarez.

JUVENTUS – Buffon; Dani Alves, Bonucci, Chiellini, Alex Sandro; Khedira, Pjanic; Cuadrado, Dybala, Mandzukic; Higuain.