BAREM concurs COMPER MATEMATICA 2019, clasele I-VIII. Cum se rezolvau subiectele la matematică

Publicat: Vineri, 22 Martie 2019 13:57 // Actualizat: Vineri, 22 Martie 2019 13:57 // Sursa: romaniatv.net

BAREM concurs COMPER MATEMATICA 2019, clasele I-VIII. Cum se rezolvau subiectele la matematică. Etapa a II-a a concursului Comper continuă cu proba la matematică, pe 22 martie 2019, vineri. Află din rândurile de mai jos cum se rezolvau subiectele. Concursul Comper este de tip grilă, iar subiectele vor fi disponibile pe site-ul Comper.

BAREM concurs COMPER MATEMATICA 2019, clasele I-VIII. Cum se rezolvau subiectele la matematică. Concursul Comper la Matematică din Etapa II s-a desfășurat vineri, 22 martie 2019, conform Calendarului Concursurilor Nationale scolare fara finantare M.E.N. aprobat prin OMEN.
Comper 2019 Matematica. Elevii participanți la concursurile Comper aparțin claselor I-VIII din unitățile de învățământ preuniversitar de stat și private din țară, din mediul urban și rural și din alte țări în care se predă în limbă română.

Concursul Comper este de tip grilă, iar subiectele vor fi disponibile pe site-ul Comper.

Comper 2019 Matematică. În cadrul Concursului Comper elevii completează o fișa de activități integrate (inter- și transdisciplinare), cu 9 itemi formulați în așa fel încât să corespundă din punct de vedere al curriculum-ului clasei pregătitoare, precum și nivelului de programă corespunzător fiecărui semestru.

BAREM concurs COMPER MATEMATICA 2019, clasele I-VIII. Cum se rezolvau subiectele la matematică. Elevi calificati la Etapa Nationala COMPER-MATEMATICA - 18 mai 2018:
 
Punctajele de calificare la Etapa Nationala (cumulul punctajelor obtinute la etapele I si II) au fost:
  • 200 de puncte pentru clasele I-IV
  • 165 de puncte pentru clasa a V-a
  • 175 de puncte pewntru clasa a VI-a
  • 165 de puncte pentru clasa a VII-a
  • 170 de puncte pentru clasa a VIII-a

 

BAREM concurs COMPER MATEMATICA 2019, clasele I-VIII. Cum se rezolvau subiectele la matematică. Daca aveti elevi care nu apar pe lista elevilor calificati la clasa si disciplina corespunzatoare, ei participand la primele doua etape de concurs cu coduri CIC diferite, va rugam sa ne transmiteti datele lor, completand formularul: http://concursurilecomper.ro/matematica/sesizare-elev
Formularul este disponibil mentorilor organizatori, logati in cont!

Așa cum este prevăzut concursul, vineri este Etapa II-a și Etapa Națională la Matematică.

Comper 2019. Subiecte, bareme Etapa I și ce trebuie să știți

Comper 2019 Etapa I Matematică Subiecte, bareme și ce trebuie să știți

Comper 2019. Etapa Națională este prevăzută pentru scris- doar clasele I-VIII:  
Limbă și literatură română pe 24 MAI 2019, iar la Matematică, pe 31 MAI 2019.

Comper 2019. Etapa a II-a Programa concursului

Comper 2019 a început vineri, 18 ianuarie 2019. Subiecte, bareme și ce trebuie să știți.

BAREM concurs COMPER MATEMATICA 2019, clasele I-VIII. Cum se rezolvau subiectele la matematică. Elaborarea subiectelor s-a făcut în conformitate cu programa școlară și numai pentru ce s-a predat până în data de 10 martie 2019.

Ce este comper

Comper este cel mai mare concurs școlar fără taxă de participare, pentru elevii de la clasa pregătitoare și până la clasa a VIII-a. 

Copiii vor completa fișe de activități integrale, cu 9 itemi, care corespund nivelului de programă corespunzător fiecarui an și semestru. 

Subiectele concursului Comper au câte 18 întrebări, iar testele sunt structurate oe două nivele de învățare -  diferențiată și progresivă. 

Nivelul Standard are 16 întrebări - cu un grad mediu de dificultate, iar nielul Execelntă are 2 întrebări,cu grad de dificultate specific olimpiadelor școlare

 După încheierea procesului de evaluare, fiecare mentor va intră pe site-ul www.concursurilecomper.ro în contul propriu, unde va putea introduce rezultatele obținute de elevi, accesând pagină Adăugare punctaje elevi corespunzătoare concursului susținut, ediției și etapei curente. 

Fiecare mentor trebuie să introducă rezultatele elevilor de la clasă pregătitoare în termen de maxim 10 zile de la data desfăsurarii concursului. 

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
barem comper concurs matematică
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.7627
RON
22 May
noapte 12 °
zi 26 °
Ultimele joburi adaugate
24 H