BAREM română edu.ro. Când se afişeză rezultatele finale la Evaluarea Naţională 2019

BAREM română edu.ro. Absolvenţii de clasa a VIII-a au avut de rezolvat marţi, la primul subiect al probei scrise la Limba şi literatura română din cadrul Evaluării Naţionale, cerinţe pe baza operei "Ultima cursă" de Horia Lovinescu.

18 iun. 2019, 10:02

BAREM română edu.ro. De asemenea, candidaţilor li s-a cerut la acelaşi subiect să facă o compunere de minimum 150 de cuvinte în care să motiveze apartenenţa textului dat la genul dramatic.

BAREM română edu.ro.. La subiectul al II-lea, absolvenţii de gimnaziu au avut de rezolvat cerinţe pe baza textului „A fost odată un scriitor foarte încăpăţânat” de Alina Nelega, iar la punctul B de redactat o naraţiune de 150-300 de cuvinte în care să fie prezentată o întâmplare petrecută acasă sau la la şcoală în timpul unei activităţi de lectură.

Citeşte şi Subiecte română Capacitate 2019. Ce subiect le poate strica media la Evaluare. BAREME ROMANA EDU.RO

Absolvenţii de clasa a VIII-a vor susţine joi proba la Matematică, iar vineri, 21 iunie, este programată proba la Limba şi literatura maternă.

BAREM română edu.ro.. Când se vor afişa rezultatele finale la Evaluarea Naţională

BAREM română edu.ro. Primele rezultate vor fi comunicate marţi, 25 iunie, până la ora 12,00, în centrele de examen. Contestaţiile pot fi depuse în aceeaşi zi, în intervalul orar 14.00 – 20.00.

Rezultatele finale vor fi afişate sâmbătă, 29 iunie.

IATĂ SUBIECTELE la EVALUAREA NAȚIONALĂ 2019, limba și literatura română:

 

REZOLVARE SUBIECTE la Evaluare națională 2019. Primul subiect este notat cu 40 de puncte, iar cel de al doilea cu 36 de puncte.

REZOLVARE SUBIECTE la Evaluare națională 2019. Elevii vor mai primi 14 punte pentru redactarea întregii lucrări şi alte 10 puncte din oficiu.

 


loading...