BAREME PROBA OBLIGATORIE BAC 2015, publicate pe EDU.RO. Cum se rezolvau subiectele

Publicat: Vineri, 28 August 2015 15:10 // Actualizat: Vineri, 28 August 2015 15:44 // Sursa: romaniatv.net

BAC 2014 SESIUNEA DE TOAMNĂ. Peste 36.000 de absolvenţi de clasa a XII-a s-au înscris la proba obligatorie de la cea de-a doua sesiune a examenului de bacalaureat. Vineri, liceenii au dat examen la proba obligatorie a profilului. Subiectele şi baremele de corectare au fost publicate pe EDU.RO.

BAC 2014 SESIUNEA DE TOAMNĂ. Absolvenţii de clasa a XII-a au dat, vineri, examen la proba obligatorie, respectiv biologie, chimie, economie, filosofie, fizică, geografie, informatică, logică și argumentare, psihologie și sociologie.

SUBIECTELE şi BAREMUL DE CORECTARE la ANATOMIE

SUBIECTELE şi BAREMUL DE CORECTARE la BIOLOGIE

SUBIECTELE şi BAREMUL DE CORECTARE la CHIMIE, organică, filiera tehnologică

SUBIECTELE şi BAREMUL DE CORECTARE la CHIMIE, organică, filiera teoretic

SUBIECTELE şi BAREMUL DE CORECTARE la CHIMIE, anorganică, filiera tehnologică

SUBIECTELE şi BAREMUL DE CORECTARE la CHIMIE, anorganică, filiera teoretic

SUBIECTELE şi BAREMUL DE CORECTARE la FIZICĂ, filiera teoretică

SUBIECTELE şi BAREMUL DE CORECTARE la FIZICĂ, filiera tehnologică

SUBIECTELE şi BAREMUL DE CORECTARE la ECONOMIE

SUBIECTELE şi BAREMUL DE CORECTARE la GEOGRAFIE

SUBIECTELE şi BAREMUL DE CORECTARE la SOCIOLOGIE

SUBIECTELE şi BAREMUL DE CORECTARE la PSIHOLOGIE

SUBIECTELE şi BAREMUL DE CORECTARE la FILOSOFIE


BAC 2014 SESIUNEA DE TOAMNĂ.  Rezultatele vor fi afişate în 31 august, până la ora 12.00, iar contestaţiile vor fi depuse în aceeaşi zi, între orele 12.00 şi 16.00. Rezultatele finale vor fi afişate pe 3 septembrie.

Subiectele şi baremul de corectare la LIMBA ROMÂNĂ, profil UMAN

Subiectele şi baremul de corectare la LIMBA ROMÂNĂ, profil REAL

BAREME MATEMATICĂ şi ISTORIE BAC 2015, publicate pe EDU.RO. Cum se rezolvau subiectele

Lucrările scrise ale candidaţilor la bacalaureat vor fi corectate în alte judeţe decât cele în care se susţine examenul, măsura fiind luată în iunie, prin ordin de ministru, cu puţin timp înainte de susţinerea probelor scrise din prima sesiune a bacalaureatului.

Absolvenţii de liceu promovează examenul de bacalaureat dacă îndeplinesc, cumulativ, următoarele condiţii: au susţinut probele de evaluare a competenţelor; au susţinut toate probele scrise şi au obţinut cel puţin nota 5 la fiecare dintre acestea şi au obţinut cel puţin media 6 la probele scrise.

Examenul de bacalaureat se desfăşoară doar în sălile în care sunt camere video de supraveghere. Comisiile de bacalaureat judeţene, respectiv cea a municipiului Bucureşti trebuie să se asigure că sunt camere de supraveghere video funcţionale în toate sălile de examen, în sălile în care se descarcă şi se multiplică subiectele, precum şi în sălile în care se preiau, se evaluează şi se depozitează lucrările scrise.

Rata de promovare la prima sesiune din acest an a Bacalaureatului a fost de 67,9 la sută (66,41 la sută înainte de rezolvarea contestaţiilor), cu peste şapte procente mai mare decât anul trecut (60,65 la sută). De asemenea, anul trecut, rata de promovare la cea de-a doua sesiune a Bacalaureatului a fost de 23,78 la sută, respectiv de 22,27 la sută înainte de contestaţii.

loading...
1 Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
28 aug 20:27
...Bacalaureatului a fost de 23,78 la sută, respectiv de 22,27 la sută înainte de contestaţii. Source Article from http://www.romaniatv.net/bareme-proba-obligatorie-bac-2015-publicate-pe-edu-ro-cum-se-rezolvau-subiectele_241427.htmlBAREME PROBA OBLIGATORIE BAC 2015, publicate pe EDU.RO. Cum se...
1
EUR
4.8026
RON
21 Feb
noapte 1 °
zi 12 °
Ultimele joburi adaugate
24 H