Bârfa zilei! Cine ar fi fost bărbatul care ar fi „împins-o” de la spate pe Simona să divorţeze! Pe net, toţi fanii ei bănuiesc asta!

Vestea divorţului Simonei Halep a surprins o parte a opiniei publice, însă o parte a fanilor sportivei nu sunt chiar şocaţi de o astfel de ştire, pe reţelele de socializare existând speculaţii cu privire la anumite afinităţi pe care le-ar avea fosta campioană de la Wimbledon.

07 sept. 2022, 16:12

Simona Halep a pus întotdeauna o perdea groasă între viaţa sa privată şi cea sportivă şi la cât de brusc şi suprinzător a fost anunţul căsătoriei cu Toni Iuruc, pe atât de neaşteptat a venit vestea divorţului. O dată conştientizată situaţia şi despărţirea, curiozitatea mondenă a publicului s-a manifestat în toată splendoarea pe reţelele de socializare, care abundă în presupuneri, bârfe şi comentarii care au în centrul motivul despărţirii.

Totul se bazează pe mai multe declaraţii ale Simonei, care a a recunoscut că la finalul sezonului trecut era pe punctul de a se retrage, însă a fost un moment şi un om care i-au dat motivaţia necesară de a continua, care i-au oferit o nouă perspectivă. Persoana este Patrick Mouratoglou, iar momentul a fost localizat în primăvara acestui an, când Simona a făcut prima sa vizită la Academia Mouratoglou. „Sunt mai relaxată și încerc doar să dau ce am mai bun din mine, dar plăcerea de a juca e enormă, chiar dacă am deja 30 de ani”, recunoştea Simona, într-un interviu acordat fostei jucătoare, Alize Lim.

Citeşte şi Toni Iuruc, prima declaraţie despre divorțul de Simona Halep. Anunţ de ultimă oră făcut de fratele sportivei, Nicolae Halep

Iar bârfele de pe internet, cum că Simona ar avea o relaţie cu Patrick, au început să apară imediat ce aceasta l-a angajat ca antrenor. Pentru colaborarea cu fostul antrenor al Serenei, Halep a sacrificat inclusiv relaţia cu Virginia Ruzici, după 14 ani de colaborare. Părea că dragostea a orbit-o şi campioana noastră s-a lăsat cu totul pe mâinile iscusitului francez cu origini elene. „Simt că mă pot identifica cu Patrick, că are suficientă putere pentru a mă ghida. Aveam nevoie de o persoană care mă poate conduce„, spunea Simona în acelaşi interviu. Practic, în fiecare referire la antrenor, Simona se-a arătat extaziată. „Am din nou focul interior pentru tenis și, văzându-i pe copii că fac totul pentru a ajunge în top, m-a hrănit și pe mine, am avut nevoia de a vedea asta„, este o altă declaraţie în care Halep nu şi-a putut ascunde entuziasmul.

Punctul culminant pare să fi fost însă sosirea francezului la Cluj, la un turneu demonstrativ, la jumătatea lunii iunie. Atunci, în inima Ardealului, a fost rândul lui Patrick Mouratoglou să-şi arate recunosştinţa şi admiraţia faţă de Simona. La fel ca şi ea, în momentul întâlnirii el simţea că se află la finalul carierei, dar destinul asău avea să fie altul. „Simţeam că am pierdut entuziasmul. Cu Simona am stabilit imediat o conexiune excelentă. Am urmărit-o la câteva antrenamente, mi-a plăcut. În a treia zi am luat racheta și am intrat pe teren cu ea. Am simțit o emoție incredibilă: Wow, nu s-a terminat, încă îmi place! Datorită ei am simțit că iubesc din nou să fac ceea ce făcusem cu pasiune în toți acești ani„.

Citeşte şi Povestea tristă de dragoste a Simonei Halep! Cum l-a cunoscut pe Toni Iuruc, bărbatul pe care familia ei nu l-a vrut niciodată! Cât de fericiţi pozau în public, iar acum şi-a sters şi pozele cu el de pe Instagram

Cu aceste declaraţii consemnate de reportofoane şi camerele video, faptele din spatele vorbelor au dat naştere la tot felul de zvonuri. Sportiva a început să şteargă din pozele de pe Instagram cu soţul său, călătoriile la turnee le-a făcut alături doar de antrenor, iar perioada prelungită petrecută în America, aproape o lună, se pare că a făcut-o să se decidă. Poate tocmai incertitudinile cu privire la căsnicie au măcinat-o într-atât încât a ajuns să fie eliminată în primul tur la US Open. Şi tocmai această înfrângere dureroasă a făcut-o să rupă pisica în două. A fost semnul că trebuie să ia o decizie, iar gura lumii spune că divorţul de Toni este cauzat tocmai de apropierea de Patrick Mouratoglou.