Barna, întâlnire cu Orban pe tema alegerilor locale în Bucureşti: Trebuie luată o decizie, indiferent care ar fi aceasta

Liderii USR-PLUS şi PNL urmează să aibă o întrevedere la sfârşitul acestei săptămâni pentru a discuta despre viitoarele alegeri locale. Mai exact, se va stabili dacă vor exista candidaţi comuni pentru Bucureşti. Liderul USR Dan Barna a spus că, indiferent de rezultatul negocierilor, vor fi luate nişte decizii în săptămâna viitoare. 

RomaniaTV.net
24 iul. 2020, 10:45
Barna, întâlnire cu Orban pe tema alegerilor locale în Bucureşti: Trebuie luată o decizie, indiferent care ar fi aceasta

„Vom avea o întâlnire la finalul acestei săptămâni, în week-end, şi sper să facem paşi înainte necesari pentru Bucureşti, pentru că, din punctul nostru de vedere, suntem relativ aproape de a găsi o soluţie prin care să reuşim să punem în spatele candidatului comun Nicuşor Dan, să punem candidaţi unici. Ar fi fi un lucru, credem noi, valoros şi necesar pentru Bucureşti. Din această perspectivă, zilele următoare sunt critice aş spune pentru găsirea acestei soluţii”, a declatat Dan Barna, vineri, într-o conferinţă de presă de lansare a candidaturii Mădălinei Scurtu pentru Primăria Otopeni şi candidaţilor Alianţei USR PLUS pentru Consiliul Local Otopeni.

El a mai precizat că aşteaptă ca PNL „să se decidă dacă vrea să meargă pe această cale a unor candidaturi comune sau o altă posibilitate care poate să existe, fiecare dintre Alianţa USR-PLUS şi PNL să îşi prezinte proprii candidaţi. Toate scenariile sunt pe masă în momentul acesta”.

Întrebat dacă să ne aşteptăm la o decizie pentru candidaturi separate, în cazul în care nu va exista o concluzie în discuţiile cu PNL, Dan Barna a răspuns: „E foarte clar că a început strângerea de semnături şi nu mai putem rămâne într-o incertitudine care este păguboasă şi din punctul nostru de vedere descurajantă pentru electoratul din Bucureşti. Asta e şi poziţia pe care o vom avea în discuţiile de la finalul săptămânii. Trebuie luată o decizie, indiferent care ar fi aceasta. În funcţie de rezultatul întâlnirii cu PNL şi cu domnul Orban, evident săptămâna viitoare vor fi luate nişte decizii”.