Baronul Arsene, reacţie dură la adresa ministrului Transportului: Îi somez pe aceşti derbedei ai politicii să nu fure banii Neamţului

Publicat: Sâmbătă, 07 Decembrie 2019 20:03 // Actualizat: Sâmbătă, 07 Decembrie 2019 22:09 // Sursa: romaniatv.net

"Baronul" PSD de Neamț Ionel Arsene reacţionează dur la adresa ministrului Transporturilor, Lucian Bode, după ce ministrul l-a acuzat că ar fi atribuit unor apropiați contracte fără licitație în valoare de 81 de milioane de euro. "Așa vor ei să conducă țara, cu dosare penale și cătușe!", a scris Arsene pe Facebook.

Foto: facebook.com

"Fostul șef al PDL Sălaj, vopsit acum în ministru liberal al transporturilor, și-a ascuțit ghearele și dinții și mușcă din drumul de la Bicaz! Frustrat de dimensiunea investițiilor guvernului PSD în infrastructura județului Neamț, portocaliul Bode face ce a învățat de la primul său stăpân, Băsescu: mușcă și distruge!

De la înălțimea funcției sale, pitbull-ul Bode s-a aruncat asupra drumurilor din Neamț. Într-un comunicat al ministerului (care îi preia și declarațiile, așa cum se cuvine într-un comunicat feudal), se arată că auditurile începute de minister au descoperit nereguli la „contractul de achiziție publică de proiectare, asistență tehnică și execuție de lucrări pentru punerea în siguranță a obiectivelor de pe DN 15 km 242+200 – km 286+250 (zona Bicaz)”.

De la București, pitbull-ul a descoperit un drum în neregulă! Din toată țara ...tocmai la Neamț! Oare știe acest individ cât de important este acest drum pentru turismul și economia din Neamț? Știe dumnealui care a fost impactul real al reconstrucției? Bănuiesc că a văzut niște foi de hârtie, că pe-aici n-a trecut! Era un drum distrus, aproape impracticabil, pe care riscai să îți pierzi viața sub bolovanii căzuți de pe munte.

Oameni buni, dacă era ceva în neregulă, liberalii asmuțeau în Neamț instituții ale legii, nu un câine care și-a vopsit blana! Dar scopul acestor băieți instalați la Palatul Victoria este perfid. Șeful lor cerea arestarea a cinci judecători de la CCR pentru o decizie luată cu majoritate! Așa vor ei să conducă țara, cu dosare penale și cătușe! Ei nu sunt oameni de stat, sunt niște amatori care, după ce au umflat raportul leu-euro, după ce anunță că închid programul Prima casă și că nu știu cum vor fi aplicate legile salarizării și pensiilor (legi date de PSD pentru a crește veniturile românilor), vor izolarea regiunilor României. Iar Moldova, aceasta sfântă bucată de țara, vitregită ani la rând din cauza politicii PNL-PDL, pare cea mai la îndemână. În accepțiunea PNL, o Românie cu statut de colonie nu are nevoie de drumuri!

Îi somez public pe acești derbedei ai politicii să nu fure banii Neamțului! Îi anunț că indiferent de piedicile pe care le vor inventa, oricâte dosare penale vor dori să îmi deschidă, eu mă voi bate pentru nemțenii mei, pentru a dezvolta Neamțul și Moldova!

PS - Dacă vreți să îi urați de sănătate dlui Lucian Bode, acesta este telefonul său. E un ministru transparent, nu-i așa?", scrie Arsene pe Facebook.

 Răzvan Cuc a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj către Lucian Bode şi îi solicită să aibă dovezile necesare pentru afirmaţiile făcute.
“Noul ministru la Transporturilor vrea şi el să dea un subiect de presă, sâmbătă fiind şi lipsă de subiecte! Văd un comunicat de presă în care acest ”ministru decorativ” este şi procuror şi judecător. Indică nişte inepţii şi, dacă tot nu face mai nimic toată ziua, găseşte şi vinovaţi imaginari (pentru care prieteneşte îl sfătuiesc ca ar fi bine sa aibă dovezile necesare când face anumite afirmaţii şi nu doar vorbele unor vremelnici consilieri transferaţi pe la RAR)”, a postat Răzvan Cuc pe pagina sa de Facebook.
Fostul ministru al Transporturilor menţionează că toate proiectele de infrastructură sunt blocate în minister, acestea fiind în valoare de peste şase miliarde de euro, şi că majoritatea plăţilor sunt blocate sau foarte mult întârziate.

“Principalele firme care suferă sunt cele româneşti. Vă trag un semnal de alarmă, lăsaţi dosarele şi plătiţi firmele că le băgaţi in insolvenţă”, a mai spus Cuc.
Fostul ministru spune că DN 15 era un obiectiv unde era imperios să se intervină pentru importanţa economică.
“Înţeleg ca aveţi o problema cu Moldova că se execută lucrări şi că s-au pornit proiecte noi (pe care apropo nu le semnaţi doar ca sa pedepsiţi molodovenii). DN 15 era un obiectiv unde era absolut imperios sa se intervină pentru importanţa economică, întrucât leagă două judeţe, cât şi pentru siguranţa participanţilor la trafic şi a celor care locuiesc în zonă (existând numeroase alunecări)”, a mai spus fostul ministru al Transporturilor.

Cuc crede că moldovenii, muntenii, oltenii şi dobrogenii trebuie să îşi ia adio de la investiţii în infrastructură.
“Dragi moldoveni, munteni, olteni şi dobrogeni luaţi-vă adio de la investiţii în infrastructură. Vă voi spune de ce, oamenii lui Boc conduc ministerul şi de restul vă veţi convinge. Măi baieţi, ieşiţi în teren că firmele româneşti suferă in timp ce voi inventaţi dosare ca sa mascaţi, unii incompenţa, în timp ce alţii nişte <tunuri> în infrastructură, şi pentru aste e nevoie să distrageţi atenţia oamenilor!”, a mai afirmat Răzvan Cuc.

El îl acuză pe Lucian Bode şi pentru modul cum a fost gestionată situaţia incidentului naval din Portul Midia, unde o navă încărcată cu peste 14.000 de lei a eşuat.
“Aţi asistat impasibil la acea navă din portul Midia unde mureau animalele din cauza faptului că nu ştiţi să trasaţi două ordine. Apropo, dacă vreţi domnule ministru, o să vă spun motivul real al incidentului că dacă vă las aşa, cred că o sa aflaţi la pensie, peste 20 ani tot din presă! Totuşi vedeţi că acele oi pe care aţi fost incapabili să le salvaţi au arătat neputinţa şi incompentenţa întregului guvern. Sper să nu le faceţi şi acestora nişte dosare”,  a mai postat Răzvan Cuc.

Citeşte şi: Afacerile baronului de Neamţ Ionel Arsene au ieşit la iveală. Cum îi pasa contractele bănoase cumătrului Ginel

Baronul de Neamţ, Ionel Arsene, şeful Consiliului Judeţean Vaslui a pasat nenumărate contracte în ultimii trei ani către firmele controlate de cumătrul său, Gheorghe Vlasie zis Ginel.

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
Guvern Ionel Arsene PSD
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.7786
RON
23 Jan
noapte 0 °
zi 8 °
Ultimele joburi adaugate
24 H