Baronul Dumitru Buzatu, opinie separată de Viorica Dăncilă în cazul fostului lider: "Eu l-aş graţia pe Liviu Dragnea"

Publicat: Marţi, 08 Octombrie 2019 12:24 // Actualizat: Marţi, 08 Octombrie 2019 12:24 // Sursa: romaniatv.net

Dumitru Buzatu, liderul PSD Vaslui, a comentat răspunsul şefei PSD, Viorica Dăncilă, despre graţierea lui Liviu Dragnea şi a subliniat că "dacă ar fi în locul domniei sale și aș fi candidat, eu v-aș fi spus direct că eu l-aș grația".

Foto: www.monitoruldevaslui.ro

„Eu înțeleg foarte bine genul acesta de întrebări-încuietoare care se pun unui candidat la Președinție aflat în situația aceasta de președinte al PSD succesor al dlui Dragnea și nu vreau eu să comentez acum încercările acestea de a evita un răspuns direct - pentru că probabil n-a avut în vedere o asemenea întrebare, nu s-a gândit nicio clipă la lucrul acesta și a încercat să dea o explicație cât de cât convingătoare -,  dar eu, dacă aș fi în locul domniei sale și aș fi candidat, eu v-aș fi spus direct că eu l-aș grația”, a spus liderul PSD Vaslui.

Întrebat dacă Viorica Dăncilă a dat un răspuns nesatisfăcător din punctul său de vedere, Dumitru Buzatu a spus: „Nu e vorba dacă este satisfăcător, e un răspuns ca orice răspuns, răspunsul pe care îl dă doamna Dăncilă, eu nu stau acum să răspund, ci îmi spun o părere despre problemă în sine”.

Citeşte şi: Viorica Dăncilă, despre graţierea lui Dragnea dacă ar ajunge la Cotroceni: Doamne fereşte, nici nu se pune problema!

În ceea ce privește demersul din instanță al lui Liviu Dragnea de a dizolva PSD, Dumitru Buzatu îi dă circumstanțe atenuante și crede că fostul președinte al partidului a făcut multe lucruri bune, exemplificând cu programul PNDL: „Poate că există nemulțumiri și din partea domniei sale, există o serie de frustrări, este într-o situație extrem de delicată, însă eu cred că a făcut și foarte multe lucruri bune și a inițiat foarte multe lucruri bune. Programul Național de Dezvoltare Locală a fost inițiat și gestionat o parte bună de către Liviu Dragnea și a produs niște beneficii uriașe comunităților”, a spus Dumitru Buzatu la Digi24.

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
Dumitru Buzatu Liviu Dragnea PSD Viorica Dăncilă
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8365
RON
07 Jul
noapte 20 °
zi 30 °
Ultimele joburi adaugate
24 H