Baronul mexican al drogurilor „El Chapo” a fost rănit în timp ce fugea de autorităţi

Baronul mexican al drogurilor Joaquin "El Chapo" Guzman, dat în urmărire generală, s-a rănit în ultimele zile la picior și la nivelul feței în timp ce fugea de o vastă operațiune a autorităților mexicane care vizează să îl captureze, a anunțat vineri guvernul federal.

17 oct. 2015, 12:10
Baronul mexican al drogurilor „El Chapo” a fost rănit în timp ce fugea de autorităţi

Este important să precizăm că acest răni nu sunt rezultatul unei confruntări directe” cu forțele de ordine, a precizat un comunicat al guvernului, potrivit Agerpres.

Citeşte şi Cel mai căutat lord al drogurilor, dat de gol de fiul lui de 29 de ani

Guzman a evadat în luna iulie dintr-o închisoare aflată în Altiplano, la 90 de kilometri vest de capitala Ciudad de Mexico, printr-un tunel de 1,5 kilometri, săpat de complicii săi, care ducea într-o clădire aflată în construcție. „El Chapo” a mai evadat în 2001 dintr-o închisoare de maximă securitate, ascuns într-un coș cu lenjerie murdară.

Procuratura generală din Mexic a oferit o recompensă de 60 de milioane de pesos (circa 3,8 milioane de dolari) pentru orice informație despre locul unde s-ar putea ascunde baronul drogurilor. Suma oferită este dublă față de cât s-a oferit la prima evadare a liderului cartelului Sinaloa.

Citeşte şi El Chapo oferă 100 de milioane de dolari pentru capul lui Donald Trump FOTO