Baronul PSD Marian Oprişan, ales vicepreşedinte, după eşecul de la CJ Vrancea. USR acuză blat

Marian Oprişan şi Ionel Cel Mare au fost aleşi vicepreşedinţi ai Consiliului Judeţean Vrancea. După decizie, s-a iscat un adevărat scandal. Filiala USR a judeţului acuză PNL de un posibil blat. Aceştia susţin cp două voturi l-au ajutat pe Oprişan să devină vicereşedinte.

RomaniaTV.net
29 oct. 2020, 15:39
Baronul PSD Marian Oprişan, ales vicepreşedinte, după eşecul de la CJ Vrancea. USR acuză blat

Mai mult decât atât, useriştii cer liberalilor să anunţe cum au votat consilierii partidului.

”Votul a fost secret, dar vechea tradiție USL-istă precum și trecutul PSD-ist și apropiat de Marian Oprișan al lui Catalin Toma ne ridică mari semne de îndoială cu privire la modul cum au votat consilierii PNL. Este desigur posibil ca cele două voturi ale lui Oprișan să vină și de la consilierii ALDE, care a avut o alianță de durată cu PSD.

Mai ales în contextul în care reprezentanții PNL au primit astăzi mai multe funcții în instituții cheie din subordinea CJ, în timp ce reprezentanții USR PLUS nu au fost votați”, a scris USR Vrancea.

După aproape două decenii în care a fost președinte al PSD Vrancea și a făcut parte și din conducerea națională a partidului, Marian Oprișan a fost înlocuit din funcție. La Vrancea a preluat interimar conducerea PSD Marcel Ciolacu.